Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Masta zielony jak jego chodnikowe arcydzieła. Dobra bitka była, Car vs Kserkses :)
Raz złapał dyskwalifikację :)
W pierwszej księdze, ale to przez Papcia:Raz złapał dyskwalifikację :)
Właśnie chciałem to wrzucać i nie znalazłem w necie a pod ręką nie mam :(W pierwszej księdze, ale to przez Papcia:
![]()
Skończyło się dorysowaniem "odrzutek" zamiast mięśni i Tytus pobił rekord wszechświata w skoku wzwyż, za co został zdyskchwalifikołkowanyWłaśnie chciałem to wrzucać i nie znalazłem w necie a pod ręką nie mam :(
A nie zdyskwalifikoakacjowany? :)Skończyło się dorysowaniem "odrzutek" zamiast mięśni i Tytus pobił rekord wszechświata w skoku wzwyż, za co został zdyskchwalifikołkowany
Maciej Car Cię ubił, ale zrobiłeś na książkę od filozofii i śniadanie. Jest gitCo tu sie odpierdala?
![]()
Czytałeś jego autobiografię? W liceum poszli z kolegą do doświadczonej koleżanki, żeby ich rozprawiczyła. Po alko kolega przysnął, ale Papcio stanął na wysokości zadania i załadował sztosa i od siebie, i za kolegęDla Papcia Chmiela podwójny szacun, za Tytusa i wojaczkę, czynny udział w Powstaniu Warszawskim i po wojnie jeszcze 2 lata służył jako artylerzysta.
Hahahah mistrzCzytałeś jego autobiografię? W liceum poszli z kolegą do doświadczonej koleżanki, żeby ich rozprawiczyła. Po alko kolega przysnął, ale Papcio stanął na wysokości zadania i załadował sztosa i od siebie, i za kolegę![]()
Hahaha miałem ten komiks, Papcio Chmiel tobyłjest gość. Zawsze wydaje mi się, ze on już umarł, ale skurczybyk dalej żyje. Jakieś cheaty godlife czy coś zna.
W zasadzie przez ten temat sam mam ochotę iść do kiosku i kupić nowy numer albo na strych poszukać starychPowiem wam tylko że Tytus wciąż się świetnie sprzedaje i dzieciaki czytają chętnie. Nie tylko lego ninjago i starwarsy się liczą! Oprócz zwykłych zeszytów całkiem dużym zainteresowaniem cieszą się całe boxy po 25 numerów i te większe księgi w twardych oprawach ale to bardziej na jakieś święta itd. Jest nadzieja dla tego kraju.
za marke się płaciDrogi ten komiks o.O O.O
![]()
Drogi ten komiks o.O O.O
![]()
za marke się płaci![]()
o kolejna konfitura na forum @michi972 - nie jesteś sam!Prosze bana dla autora tematu!
Od tego są odpowiednie tematy na forum!