Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Masta zielony jak jego chodnikowe arcydzieła. Dobra bitka była, Car vs Kserkses :)
Raz złapał dyskwalifikację :)
W pierwszej księdze, ale to przez Papcia:Raz złapał dyskwalifikację :)
Właśnie chciałem to wrzucać i nie znalazłem w necie a pod ręką nie mam :(W pierwszej księdze, ale to przez Papcia:
Skończyło się dorysowaniem "odrzutek" zamiast mięśni i Tytus pobił rekord wszechświata w skoku wzwyż, za co został zdyskchwalifikołkowanyWłaśnie chciałem to wrzucać i nie znalazłem w necie a pod ręką nie mam :(
A nie zdyskwalifikoakacjowany? :)Skończyło się dorysowaniem "odrzutek" zamiast mięśni i Tytus pobił rekord wszechświata w skoku wzwyż, za co został zdyskchwalifikołkowany
Maciej Car Cię ubił, ale zrobiłeś na książkę od filozofii i śniadanie. Jest gitCo tu sie odpierdala?
Czytałeś jego autobiografię? W liceum poszli z kolegą do doświadczonej koleżanki, żeby ich rozprawiczyła. Po alko kolega przysnął, ale Papcio stanął na wysokości zadania i załadował sztosa i od siebie, i za kolegęDla Papcia Chmiela podwójny szacun, za Tytusa i wojaczkę, czynny udział w Powstaniu Warszawskim i po wojnie jeszcze 2 lata służył jako artylerzysta.
Hahahah mistrzCzytałeś jego autobiografię? W liceum poszli z kolegą do doświadczonej koleżanki, żeby ich rozprawiczyła. Po alko kolega przysnął, ale Papcio stanął na wysokości zadania i załadował sztosa i od siebie, i za kolegę
Hahaha miałem ten komiks, Papcio Chmiel tobyłjest gość. Zawsze wydaje mi się, ze on już umarł, ale skurczybyk dalej żyje. Jakieś cheaty godlife czy coś zna.
W zasadzie przez ten temat sam mam ochotę iść do kiosku i kupić nowy numer albo na strych poszukać starychPowiem wam tylko że Tytus wciąż się świetnie sprzedaje i dzieciaki czytają chętnie. Nie tylko lego ninjago i starwarsy się liczą! Oprócz zwykłych zeszytów całkiem dużym zainteresowaniem cieszą się całe boxy po 25 numerów i te większe księgi w twardych oprawach ale to bardziej na jakieś święta itd. Jest nadzieja dla tego kraju.
za marke się płaciDrogi ten komiks o.O O.O
Drogi ten komiks o.O O.O
za marke się płaci
o kolejna konfitura na forum @michi972 - nie jesteś sam!Prosze bana dla autora tematu!
Od tego są odpowiednie tematy na forum!