Chociaż bardzo uproszczone to jednak jest to prawidłowe stwierdzenie.Dobra dupa
Nie wiem jak można się nie zachwycać Rin.
Gabi vs Kryśka vs Rin na następnej gali Rizin o tytuł najstraszniejszej. Pewnie jeszcze kilka "zawodniczek" na takim samym (lub podobnym) poziomie jest, więc trofeum można będzie bronić.Straszna jest. Level Gabi i Krystyny.
zajebisty masz fetysz
Trafiasz do Teleexpresowej Galerii Ludzi Pozytywnie ZakręconychWidzę, że jeszcze jest trochę nieprzekonanych do Rin, pomogę ostatecznie się nią zauroczyć, parę sprawdzonych zdjęć:
View attachment 5346
View attachment 5347
View attachment 5348
Czy to byl ten gejek od Akiyamy? Nie mam z nim nic wspolnego!
Dopinguje tylko Rin, ktora jest moja ulubiona zawodniczka w zenskim MMA, zreszta nie tylko MMA, ale tez wszystkiego.
Ejj Ty chyba jesteś najstarszym użytkownikiem na forumTrochę opadł już kurz z ostatniej walki Rin. Poniżej parę fotek z ostatniego triumfu dla wszystkich fanów:
View attachment 5354 View attachment 5354 View attachment 5356 View attachment 5357 View attachment 5358
Trochę opadł już kurz z ostatniej walki Rin. Poniżej parę fotek z ostatniego triumfu dla wszystkich fanów:
View attachment 5354 View attachment 5354 View attachment 5356 View attachment 5357 View attachment 5358
a nie kaczka?Ejj Ty chyba jesteś najstarszym użytkownikiem na forum![]()
Potwór , nie potwór .....Jestem bardzo zaskoczony, że jeszcze nie ma fanklubu Rin Nakai, a więc czas na takowy.
Nie ma co gadać, trzeba być psycholem, żeby lubić Rin, zapraszam.
Na początek najnowsze zdjęcie, które już wszyscy widzieli, ale warto oglądać je cały dzień!
![]()
Sa granice.. CzlowiekuPotwór , nie potwór .....