Chamstwo jak zwykle się szerzy :P Po to są pytania MMA by pytać, nie każdy może ma możliwość śledzenia forum na bieżąco, okażcie choć trochę wyrozumiałości.
Co nie znaczy że trzeba mu opryskliwie odpowiadać :) Po co być nieuprzejmym? Czemu ma to służyć? Można mu udzielić odpowiedzi skoro pyta w odpowiednim do tego dziale, zamiast mu pocisnąć i jeszcze nie odpowiedzieć. Burackie to troche nie sądzisz?
Nie prawda Bubi, zawsze lepsza jest cierpliwość i wzajemny szacunek :) Tak przynajmniej sądzę. Poza tym nikt nie oczekiwał od Ciebie odpowiedzi prawda? Jeśli denerwują Cię takie pytania to sądzę że mógłbyś zacisnąć zęby i przejść obojętnie pozwalając komuś innemu udzielić mu odpowiedzi zamiast chłopaka pocisnąć. Tak przynajmniej uważam.
Tylko, że jak zawsze będzie się odpowiadać z cierpliwością to dalej będzie zakładał głupie tematy.Myślę, że po części ja mam trochę racji, a po części Ty ;)
I tu się z Tobą zgodzę, ale na swoją argumentację mam to że i tak z dwojga złego zawsze lepiej być miłym i uprzejmym wobec ludzi :) Bo "wszystko, to co dasz do ciebie wróci znów" :)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.