Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Come oooooon... Myślisz, że jedyny trening jaki robi przez ostatnie miesiące to siłownia? Uwierz mi, że u Jacksona też mają klatkę. Lepszych sparingpartnerów na miejscu też mieć nie można.ale jednak przez ponad roczny rozbrat z oktagonem mógł zardzewieć.
Nie zapominajmy, że to jest zawodnik #1 na świecie. Nie ten poziom.Jego kondycja stoi według mnie pod znakiem zapytania.
Come oooooon... Myślisz, że jedyny trening jaki robi przez ostatnie miesiące to siłownia? Uwierz mi, że u Jacksona też mają klatkę. Lepszych sparingpartnerów na miejscu też mieć nie można.
Nie zapominajmy, że to jest zawodnik #1 na świecie. Nie ten poziom.
Majątek na Bonesa.
Ja myślę, że sportowa złość dodaje mu motywacji i doda sił w walce, i nawet jeśli dojdzie do niejednogłośnej decyzji, to raczej na jego korzyść. W kursie 1.4 widzę zysk, choć nieznaczny.Uwierz mi, że wiem o tym :) Jednak nie jest to tak świetny kurs, jak przy UFC 182 (nawet 1.50 na unibecie). Rozbrat z oktagonem niejednego już ... osłabił.