Respectones Martial Arts Night

Dijaz

KSW
Lightweight
Rozpoczynamy prace nad Respectones 20. Wydarzenie będzie wyjątkowe, bo zestawienia będą złożone z dowolnych zawodników, z dowolnych dyscyplin sportów walki, w dowolnych kategoriach wagowym. Liczę na udział forumowiczów i ciekawe pomysły na walki. Wasze zestawienia wezmą pod lupę @Cyklop Schabowy @Siedem oraz @GypsyKing i wybiorą najlepsze z nich, a może i sami dołożą coś od siebie. Bierzemy pod uwagę tylko aktywnych zawodników. Usyk, Buakaw, Gordnon Ryan, Soldic, Jones, Fries, Aspinnal, Niemokov, Soldic... Mogą to być też typowe zestawienia MMA. Każde nazwisko jest w zasięgu Respectones! Prośba o wpisywanie zestawień i dyscyplin w których mają się odbyć walki. Zapraszam do typowania! (Pudziana i Andrade nie bierzemy pod uwagę).

Pudziana nie bierzemy pod uwagę
Pudzian czerwo.PNG

A już chciałem zaproponować potężne zestawienie: Pudzian vs powracający po dekadzie Soa Palelei w MMA. Na pewno @Patrosixxx by docenił.

Dodatkowo na pewno bym zobaczył superfight w MMA w keczłejcie 64 kg - Kleber Koike vs Jakub Wikłacz

Już napisałem w innym temacie:

A potem największy freak fight w historii świata po którym nic już nie będzie takie same:

Pudziany vs Rajewscy :antonio:

Pudziany większe ale ich jest trzech (chyba że liczymy potężną Mamę Pudzian to czterech) a Rajewskich nie wiadomo ilu jest, bo mnożą się jak karty potworów w Gwincie. Wydaje mi się, że jest ich czterech ale możliwe że jest ich siedmiu. I do samego momentu walki nikt by nie wiedział ilu Rajewskich jest zdolnych do walki.

Kalwi&Lewi albo Boxdel i reszta pedofili make it happen!! :bleed:

Back