RESPECTONES 8: Volkanovski vs. Suzuki

Dijaz

KSW
Lightweight
1724146945152.png

Po tym smutnym jak pizda weekendzie rozpoczynamy - trochę spontanicznie - Respectones 8. Galę zwieńczy walka pomiędzy Alexandrem Volkanovskim, a Chihiro Suzuki. Poniżej karta walk:

1724147162659.png

1724147200711.png

1724147226193.png

Głosy oddajemy pod poniższym linkiem:
Ankieta kończy się w czwartek o g. 12.

Podziękowania dla @Siedem za matchmaking w kategorii koguciej. Zestawienia w dywizji lekkiej wynikły - niejako same - z pozycji rankingowych zawodników.

LET'S PLAY COHONES

Poszło, gdzie można zobaczyć wyniki poprzednich gal?
Wpisz w wyszukiwanie Respectones:

1724159217991.png

Jesteś też temat ogólny:

No ok, ale to za poprawne typy coś się zlicza? Czy to tak dla satysfakcji? Bo ja to tak wypadłem z obiegu że 3/4 nazwisk nie znam.
Nie poprawnych typów. Wybierasz tylko sposób zakończenia walki wg własnego uznania.

No czaje. Ale to ktoś wie o moim typie, gdzieś to się zapisuje? Czy tylko ja wiem czy dobrze wybrałem?
Po gali są wszystkie statystyki, ilu głosowało na jakie zakończenie, ale te ankiety są anonimowe.

To jest tak jakby fantasy matchmaking.
Im więcej nas głosuje tym lepiej. A poświęcić te kilka minut raz w tygodniu to mały problem, to jest zabawa, chyba że ktoś w razie walki która się odbyła na Respectones a zostanie zestawiona w realu, będzie chciał się sugerować typami i stawiać pieniądze, ale to odległa perspektywa.

Back