Yoshi 1899
ONE FC Middleweight
Done
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Analizy są przednie. Być może staną się one stałym elementem gal. A może uda się w to wplątać jakichś zawodnikówanalizy zostawiam specjalista bo chuja sie znam na tym calym mma ale glos jak zawsze oddany
Co 5 gal trzeba robić jakieś większe wydarzenie i dorzucić analizyAnalizy są przednie. Być może staną się one stałym elementem gal. A może uda się w to wplątać jakichś zawodników
A nawet co galę jaką chętna osoba może napisać kilka zdań o walce wieczoruCo 5 gal trzeba robić jakieś większe wydarzenie i dorzucić analizy
Ankieta daje możliwość oddania 100 głosów, więc jest spory zapas. Myślę o tym czy nie robić gal dwutorowo, na Cohones i FB.Głosować kurwie czemu tak mało głosów!?
Gamrot wygrał z usmanem? To polecieliście panowie.
Jednym głosem. Chłopaki z Bellatora nie mają lekko w Respectones. Chyba nie wszyscy ich znają.Gamrot wygrał z usmanem? To polecieliście panowie.
Co mi się pojebało, że to był jakiś keczłejt z kamaru usmanem?Jednym głosem. Chłopaki z Bellatora nie mają lekko w Respectones. Chyba nie wszyscy ich znają.
Nie wiem co palicie tam w Afryce, ale odstaw to!Co mi się pojebało, że to był jakiś keczłejt z kamaru usmanem?
Kurwa, w takim razie oddałem głos na nurmagomedowa. Możecie usunąć moje konto.
Kalorie! Choć nie z własnej woli.Nie wiem co palicie tam w Afryce
Demetrius Johnson w pożegnalnej walce zostaje mistrzem Respectones kategorii koguciej. Będziemy musieli ponownie wyłonić dwóch pretendentów do pasa.
Ale sztos!
Mam jeszcze jedno z pasem i jedno z decyzji.Ale sztos!
Świetne! Jeśli umiesz w grafiki, to rozszerza perspektywy organizacji!Mam jeszcze jedno z pasem i jedno z decyzji.
Se znalazłem zajęcie o 12 w nocy.
View attachment 108943
View attachment 108944
To że umiem to za dużo powiedziane, coś tam się bawie, jak kupie laptopa to będzie dużo lepiej.Jeśli umiesz w grafiki, to rozszerza perspektywy organizacji!
5/10 max 15 minutIle zajmuje Ci zrobienie grafiki jak tej z decyzji?
Mam pomysł żeby przed każdą galą wrzucać promujący minutowy filmik. Same fotki i napisy kto z kim, do tego muzyka i głosy komentatorów w tle. Kombinowałeś coś z video?To że umiem to za dużo powiedziane, coś tam się bawie, jak kupie laptopa to będzie dużo lepiej.
Ale jak trzeba to z przyjemnością pomogę.
5/10 max 15 minut
Coś już kombinowałemMam pomysł żeby przed każdą galą wrzucać promujący minutowy filmik. Same fotki i napisy kto z kim, do tego muzyka i głosy komentatorów w tle. Kombinowałeś coś z video?
U nas bonusy są po 200 zł, także nie ma nawet co zabrać. Lopes występ wieczoru, bo rozwalił bezradnego Pitbulla, a Kleber dał bardzo bliską walkę z Kattarem, gdzie było najwięcej prób poddań i obrażeń - stąd walka wieczoru.@Dijaz bez bonusu dla walki Edwards vs Jdm na korzyść Fantazji z Koike w tle
Ja tu protestuje.
Jak już to Performens dla Koika a nie walka wieczoru.
Najbardziej wyrównaną walka była walka Leona z Magdaleną!U nas bonusy są po 200 zł, także nie ma nawet co zabrać. Lopes występ wieczoru, bo rozwalił bezradnego Pitbulla, a Kleber dał bardzo bliską walkę z Kattarem, gdzie było najwięcej prób poddań i obrażeń - stąd walka wieczoru.