Na zagranicznym forum znalazłem relację jednego z uczestników sesji fotograficznej dla showtime/strikeforce, której wyniki (w postaci fotek Fedora) mogliśmy niedawno oglądać w "fotka tygodnia". Chłopak odpowiadał tam za oświetlenie, ale interesuje się również sztukami walki więc podzielił się swoimi wrażeniami z innymi. Oto treść jego wypowiedzi: CZĘŚĆ PIERWSZA "Byłem w pomieszczeniu,gdy robiono to zdjęcie - wczoraj i osobiście wygląda na chudszego [Fedor]. to jest zdjęcie z sesji promującej gale showtime/strikeforce, gdzie pracuję jako oświetleniowiec to jest jej druga część, pierwszą zrobiliśmy kilka tygodni wcześniej zauważyłem że Josh Barnett i Overeem również tam byli ale nie widziałem reszty We wtorek zrobiliśmy "prelight" - w środę główna sesja. Barnett wyglądał jak zawsze, umieśniony i w formie Overeem jest duży i wyrzeźbiony Fedor wyglądał szczuplej osobiście - wnioskuję to po tym że jego biceps miał widoczne żyły jego golenie miały kilka świeżych i starych stłuczeń jego brzuch składał się raczej z dużych i silnych mięśni - z tłuszczem na nich gdy się poruszał i boksował z cieniem można było zobaczyć jego 4 najwyższe "kostki" na brzuchu Pojawił się ze swoim trenerem od uderzeń, głównym trenerem tłumaczem, jednym z długowłosych i brodziatych księży z dwoma partenrami treningowymi i Alexem- właścicielem tutejszej szkoły sambo z którym rozmawiałem ponieważ ćwiczyłem tam trochę w przeszłości... najlepsza część Fedor miał czarne kozaczki [tego typu -> http://royaltinaaccessories.web.officelive.com/images/uggs.jpg ], pieprzone czarne kozaczki! oczywiście nikt mu nic na ten temat nie powiedział - ale wciąż było to śmieszne jak cholera miał na sobie biały t-shirt i czarny i biały strój do sambo te czarne spodenki z nike albo new balance - były pożyczone nie przyniósł żadnych krótkich spodenek ze sobą na tę sesję jest bardzo miłym facetem- bardzo uprzejmym i sumiennym w odpowiedziach na pytania wszystko z cieniem uśmiechu wspomniał że jego kariera zmierza ku końcowi jego ekspresja jest widoczna gdy żartuje i uśmiecha się. Gdy boksuje, albo zwyczajnie rozmawia - jest tak jak podczas walki." CZĘŚĆ DRUGA Fedor był trochę jak jakiś król Barnett przyjechał sam, tak samo Arlovski, wszyscy inni poprzychodzili z jedną osobą. Overeem przyszedł z jakimś kolegą (menadżerem) i swoim własnym kamerzystą. Fedor przyszedł z 6 ludźmi wszyscy w długich płaszczach z wyciągniętymi kołnierzami On raczej jest jak normalny facet- tylko że jego puls nigdy nie skacze ponad 70 uderzeń, tak jak u Hannibala Lectera kiedy go zapytano czy chciałby chciałby pocwiczyć trochę na cięzkim worku etc. uprzejmie powiedział - nie dziekuję. i po rosyjsku -za blisko walki- cichy, twardy koleś. tutaj jest reszta rzeczy które odnotowałem- Barnett ma brodę i wylgląda że jest w całkiem dobrej formie zawsze jest trochę "miękki" [w sensie tłuszczu]- ale jego twarz była szczuplejsza niż 3 tygodnie temu jego ręce i nogi wyglądały dobrze Overeem - co tu dużo mówić- sypał żartami, śmiał się, uśmiechał, jest osobą którą da się lubić. Jest wielkim facetem, pełen 6cio pak , szerokie bary, "szczupłe" nogi, bardzo dobrze wyrzeźbiony Po tym jak zobaczyłem pomyślałem że musi mieć niesamowitą genetykę, bo był taki szczupły jego menadżer (kolega), facet z dredami - powiedział że kilka dni byli na mieście, później na super bowl żeby się trochę rozluźnić i postrzelać sobie kilka fotek. Sergei Khartinov - to interesujące Wyglądał dobrze w porównaniu do wcześniejszych doniesień widoczne górne ABSy, ręce i bary duże. gdy wlaczył z Monsonem wyglądał grubo- napewno nie tak jak teraz- wyglądał na naprawdę szczupłego Zapomniałem że pokonał Overeema w 2007, rozmawiali o tym. Jego menadżer/trener był z nim- i dłużej pogadaliśmy powiedział że Sergei długo ćwiczył zapasy- i miał dobry "obóz" z dużą ilością pracy nad muay thai Pięści Sergeia były nienormalne." Tyle tego, oto źródło: http://tnation.t-nation.com/free_online_forum/sports_boxing_fighting_mma_combat/holy_shit_a_lean_fedor?id=4307184&pageNo=1 wypowiedzi gościa o nicku : "kmcnyc"
No kozaczki wygrały, nie wiem co o tym myśleć, bo podobne w zimę miała między innymi moja dziewczyna :P
Thnx SEEMAN. Kozaczki jak z TESCO Extra (UK) - 99% kobiet w Wielkiej Brytanii w takich swego czasu śmigało!
takie kozaczki z angl. nazywają się 'uggs' (wpiszcie na grafice w googlu - LOL) wiem z innych źródeł że dają: -55 do poczucia męskości +150 do mistycyzmu
Rozumiem, ze forum jest o MMA a nie modzie, ale jak mozna nie odrozniac kozakow od uggs, emu i podobnego szitu? Panowie, co wy, nie macie zon, narzyczonych, dziewczyn, siostr, kuzynek itd.... albo przynajmniej NFL nie lubicie :-)?
Strikeforce jest w naprawde kiepskiej sytuacji, skoro zeby ratowac ratingi musieli sciagnac do klatki aktora z postkomunistycznego kraju w osobie Piotra Gasowskiego.