Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
w skrócie, szału nie ma ale nikt się nie spodziewał że będzie w tej cenie :)
Kto chciałby mieć taką pracę, ręka do góry.
![]()
Napisałem do Tomasza Millera (swoją drogą podobny do CMG, ale trenuje BJJ xD), żeby zrecenzował tą whiskey. Zobaczymy co z tego będzie. Kanał polecam ciekawym świata łychy. Gość ciekawie opowiada.
Co kto lubi Jakubie. Ja wolę raczej vlogi Tomasza, bo po prostu ciekawiej jak dla mnie opowiada (nie tylko o whisky). Wolny rynek :)Miller raczej słaby. Jeszcze z dwa lata temu mówił, że smakuje Whisky ale nie zagłębia się w aromaty, a dziś wielki ekspert. Loża Dżentelmenów i pan Artur w PL najlepiej w temacie.
Miller raczej słaby. Jeszcze z dwa lata temu mówił, że smakuje Whisky ale nie zagłębia się w aromaty, a dziś wielki ekspert. Loża Dżentelmenów i pan Artur w PL najlepiej w temacie + ciekawie opowiada.
Napisałem do Tomasza Millera (swoją drogą podobny do CMG, ale trenuje BJJ xD), żeby zrecenzował tą whiskey. Zobaczymy co z tego będzie. Kanał polecam ciekawym świata łychy. Gość ciekawie opowiada.
z tych tanich w sumie racja.Wystarczy zobaczyć reakcję Dejny na konferencji po tym, gdy spróbował trunku. Prawda jest taka, że nic nie może się równać z Glenem 12tka.
Może to być też strategia sprzedażowa. Sztuczne kreowanie popytu na produkt przez wprowadzenie limitu zakupu.Ta, dwie na łeb i 35€ za butle w irlandzkim Tesco. Przeca za te pieniądze i tak nikt więcej by nie kupił.
Może to być też strategia sprzedażowa. Sztuczne kreowanie popytu na produkt przez wprowadzenie limitu zakupu.
A tak w ogóle to jeszcze chyba nie widzieli jak Polacy jadą z takimi limitami w marketach![]()