mat
UFC Middleweight
O zmianie zdania Jonesa przed walką z Shogunem: • Udzielić wywiadu to jedno. Ale co szkodzi podnieść potem słuchawkę, zadzwonić i powiedzieć • ej, stary, miałem dzisiaj wywiad, zadali mi trudne pytanie i odpowiedziałem na nie tak i tak • (red.: chodzi o wywiad, w którym Jones powiedział, że jeśli White będzie tego chciał, to zawalczy z Sugarem, mimo że Evans wcześniej powiedział, że wolałby zmienić kategorię wagową, niż walczyć z Bonesem). Miałbym jasną sytuację i nie patrzył na niego jak na Judasza. Wiecie, kim był Judasz? Ten cały wywiad to jakieś g*wno, ale teraz już wiem, w co Jones gra. A Greg mówi, że nie chce mieć z tym nic wspólnego. A to niby czemu?To on stworzył tą sytuację! No to bądź jego trenerem i stój w jego narożniku. Mam to gdzieś, czy będzie trenował Jonesa przeciwko mnie. To już nieważne. •
O poprzednich relacjach z Jonesem: • Czuję się nie szanowany przez Jona, bo teraz sobie myślę, że kiedy trenowaliśmy i kiedy odpoczywaliśmy, to czy on był naprawdę sobą? Czy po prostu był super-manipulatorem i starał się ułożyć sytuację po swojej myśli? Nie mam pojęcia. Ale mam to na uwadze. •
Fight 24
O poprzednich relacjach z Jonesem: • Czuję się nie szanowany przez Jona, bo teraz sobie myślę, że kiedy trenowaliśmy i kiedy odpoczywaliśmy, to czy on był naprawdę sobą? Czy po prostu był super-manipulatorem i starał się ułożyć sytuację po swojej myśli? Nie mam pojęcia. Ale mam to na uwadze. •
Fight 24