Wydaje Ci się, że znasz nazwiska najlepszych zawodników mma na świecie? Sprawdź się! >>>Q U I Z <<< Najważniejsze: zakaz sięgania po jakąkolwiek pomoc oprócz własnej mózgownicy!
84/90 Zapomniałem o: 10 miejsce z ciężkiej, 4 miejsce z FW, 5 miejsce z BW i miejsca 6,7,8 z muszej. Rekordy i [strike]nazwiska[/strike] narodowości pomagają.
Jeszcze pieć minut , mam 68 nazwisk i połowy nie trafiam , ale tych lżejszych wag nigdy dobrze nie znałem :D
Zwlaszcza te nazwiska ;) 64. Kurde, teraz wyszla nieznajomosc pisowni nazwisk, az 7 pkt tak stracilem. I ten Russow, na 10- tego sie nie spodziewalem.
78/90 Ciężko było w niższych wagach, brak : 2 lekkich, 2 piórkowych, 3 kogucich i 5 zawodników wagi muszej.
71/90 Ja Russowa wklepałem na 13 sekund przed końcem , też mnie to ździwiło. Aż siedmiu z Bantamweight mi brakowało. P4P , ciężką , półciężką całe trafiłem , średnia i półśrednia po jednym brakowało.
To daleko za murzynami jestem w takim razie :-) Ale nigdy specjalnie tych rankingów czy na stronce , czy sherdogu nie śledzę. Ps. Jakby podobne było tylko chodziłoby o polskich fighterów - moja klęska byłaby tym bardziej druzgocąca. Przede wszystkim niskie kategorie muszę nadrobic - bo tam był dramat
78, idealnie do sredniej, tam Boetsch, Rockhold, wpisywalem kilkanascie razy Rorego MacDonalda jak na zlosc, go jednak tam nie bylo przez co czas stracilem...
70 - jak wszyscy mocne braki w wagach poniżej lekkiej - to chyba znak ,że UFC bardziej powinno się na nich skupić przy promocji
Ja też 53, ale potem jak odkryłem brakujące miejsca, to facepalm bo tyle zapomniałem. W ogóle nie pomyślałem o Strikeforce i Bellatorze :)
53 - ale moje ([strike]nie trudno[/strike] nietrudno:-) się domyślić jakie, ciężka półcieżka i średnia) trzy ulubione wagi w 99%.