Ranking cohones

Siedem

NoLife FC
Proponuję robić ranking oparty na ankiecie w której będą głosować użytkownicy, wtedy będziemy mieć swój, a jako że jesteśmy największą społecznością to z automatu będzie on brany pod uwagę, co myślicie?

Nie będzie kolesiostwa ani faworyzacji zawodników jakiejkolwiek organizacji, będzie po bożemu.

Proponuję robić ranking oparty na ankiecie w której będą głosować użytkownicy, wtedy będziemy mieć swój, a jako że jesteśmy największą społecznością to z automatu będzie on brany pod uwagę, co myślicie?

Nie będzie kolesiostwa ani faworyzacji zawodników jakiejkolwiek organizacji, będzie po bożemu.
images(1).jpg

Ale byłoby obiektywnie jakby ustawiało to kilkudziesięciu pasjonatów zamiast kurwa mariusza z kablówki.
Juz prędzej wybrałbym kilkunastu/kilkudziesięciu topowych userow i na podstawie ich ankiet można by coś próbować układać. Tylko komu chciałoby sie yo robić

Juz prędzej wybrałbym kilkunastu/kilkudziesięciu topowych userow i na podstawie ich ankiet można by coś próbować układać. Tylko komu chciałoby sie yo robić
A kto wybierze tych topowych userów?
ANKIETA?!?!?!
Może być, ale jak ja się nie załapie, to się nie liczy. :boystop:

• Bones
Reactions: jut
Hall of fame będzie głosować, no ale kto to ogarnie? Ja tylko pomysł rzuciłem, ale jest nie głupi. A co do ilości osób, nie wszyscy, ale kilkudziesięciu z cohones może to ustalać i będzie to miarodajne.

Back