Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tam była pełna komitywa z @ndrz€jki€m. Dziwne![]()
grubo.20 marca 2017 r. „Dziobak” został oblany kwasem w pobliżu Galerii Kaskada, kiedy szedł na siłownię. Przez kilka tygodni był w ciężkim stanie, w śpiączce farmakologicznej.
to ten ? nie da sie sluchac tego zabardzo
Nie jest.Czytając komentarze na tej patologicznej stronce, która wrzucal Tytus miesiace temu (albo i wcześnie) można było wywnioskować dokładnie to samo :D
Swoją drogą wydaje mi się, że szczeciński raper "Major SPZ" to brat Moksa. Obczajcie sobie zdjęcia ich obu, wyglądają tak samo. Major nawija, że zajmował się gangstera, dillerka + mieszkał parę lat w Norwegii, a w artykule opisali, że gang Moksa rozprowadzał tam narkotyki. Jak jego też przymkną to poczuje się jak prywatny detektyw![]()
pytanie brzmi raczej, czemu tak długo ?To była kwestia czasu, że dorwą tego rzezimieszka. Nawet się nie zdziwiłem.
Nawet się nie zdziwiłem.
Jakoś nie jestem specjalnie zdziwiony.
Nie wnikam w te sprawy czemu tam długo :D może był nieuchwytny jak Chada :P Szczecińskie kanały czy cuś.pytanie brzmi raczej, czemu tak długo ?
A co? Miałem się zdziwić?