Venom spełniasz marzenia , właśnie się zastanawiałem czy będą wywiady z Irokezem albo Grabowskim ale z 2 to wypas.Pytań jakichś szczególnych nie mam ale jakieś mógłbyś zadać mianowicie: Irokez
1. Co sądzi o turnieju KSW - waga lekka (obsada, faworyt etc.)
nic innego nie przychodzi mi do głowy ale wierzę że zadacie konkretne pytania!
Do Damiana:
Z kim głównie sparowałeś w GG?
Jeżeli były sparingi z Alistairem to jak wypadłeś na tle czołowego zawodnika wagi ciężkiej?
Czy po ewentualnej wygranej masz zamiar zostać w USA i przygotowywać się do kolejnego etapu w którymś z czołowych gymów?
No wlasnie z mojej strony podobnie jak Tens, czy po ewentualnej wygranej z Barretem ma zamiar zostac w USA, czy wroci do PL. Bo mysle, ze podroze moga byc dosc uciazliwe, a nastepna walka gdzies pewnie w polowie wrzesnia.
Do Damiana: Jak podoba mu się promowanie (dużo tego jest i to na ogrooooomny +) w polonijnych mediach? To był jego własny pomysł, menadżera, media polonijne same do niego przyszły, dostał "nakaz" od BFC?
Do Irokeza w tej samej kwestii: co tak miernie? Ma jak najbardziej przebojową i medialną osobowość a tu cisza. To wynik braku czasu czy może woli przed pierwszą walką w WEC być cicho?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.