Ktoś musi być głosem tłumów - wiec sobie pozwole: STARE LOGO BYŁO LEPSZE :-)
Przwyróccie stare logo, to nowe czerwone owszem wygląda zacnie i jest powiewem nowości na stronie - ale rzeczy dobrych sie nie zmienia a stare logo było zajebiste...
W mojej ocenie jest po prostu ładniejsze, pozatym wygląda na takie ktróe będzie można wykorzystać nie tylko w necie ale rownież na w innych materiałach i nie będzie takie nie czytelne, myślę, że wokół nowego będzie łatwiej można budować markę.. ale sam nie wiem po co sie wpieprzam :p
Logo calkiem spoko, ale stare mam wrazenie bylo bardziej charakterystyczne i stalo sie juz dosc rozpoznawalne. Pewnie to tylko kwestia przyzwyczajenia. Ponadto patrzac na to jak prowadzona jest i jak rozwija sie ta strona jestem pewny, ze zmiana jest czyms uzasadniona i okarze sie w perspektywie czasu korzystna.
Hehe zajebisty post :D Narazie zmieniliśmy favicona
Co do log
Stare dalej aktualne w sensie żyjące:
Nowe nad którym od dawna się zastanawiamy ale nie jest zaakceptowane jeszcze:
A redtubowy favicon nie ma nic wspolnego z logiem poza tym że R jest wzięte z napisu MMAROCKS który wrzucamy na zdjęcia. Wg mnie Favicon powinien byc taki żeby łatwo było zauważyć otwartą stronę wśród 5 innych które ma się akurat otworzone w zakładkach. Zanim zobaczyłem post Meru to mi się to R podobało :D Teraz już sam nie wiem :D
A co do loga to ja jak zawsze... Jak się do czegoś przyzwyczaję to wolałbym aby to nie było zmieniane :) Poza tym jest już rozpoznawalne ale wersja modern też fajna
nowa wersja przede wszystkim będzie bardziej czytelna w mniejszych rozmiarach i łatwiej dostosować ją do monochromatycznych motywów. Ze słabych stron - wertykalny charakter nie pomoże w integracji z serwisem. Za to świetnie nada się na profile społecznościowe.
Jeśli nie jesteście pewni nowego loga,zróbcie taki mały konkurs. Pośród użytkowników strony jest całkiem duzo osób znających sie na grafice. Nie mówie tu o takim rozbudowanym konkursie jak przy logu Drwala.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.