Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to jeszcze dorzucam część pierwszą
Gadałem z Bonusem. PotwierdziłAle to jest kurwa debil ja pierdole.
to jeszcze dorzucam część pierwszą
Chyba już jestem za stary, żeby śmiać się z lekko niepełnosprawnych umysłowo/niezbyt inteligentnych ludzi, bo w ogóle mnie to nie śmieszy.Ten film to najpiękniejsza rzecz, jaką widziałam w swoim życiu.
Chyba już jestem za stary, żeby śmiać się z lekko niepełnosprawnych umysłowo/niezbyt inteligentnych ludzi, bo w ogóle mnie to nie śmieszy.
To nie był żaden przytyk w Twoją stronę. Jeśli tak to odebrałaś to przepraszam. Dla mnie obojętne czy ludzi śmieją się z kwiatów doniczkowych czy z rabatek. Nic mi do tego.Napisałam że się śmieje, czy że to piękne?
I zapewne lepsza od połowy cohones.Śmiech śmiechem ale technika bokserska podobna do panów Szostaka i Pudzianowskiego.
I zapewne lepsza od połowy cohones.
Kurwa, on się jednak rozmnożył.
Ja raz poszedłem na siłownię jak miałem 15 lat ale mnie Pani nie wpuściła bo byłem za małyMam nadzieję, że jednak ludzie tutaj coś tam trenowali... Ale może jestem naiwny i zbyt wierzę to forum.