Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
DokladnieNie zesraj się.
Czyli co?Usuncie mi to konto albo nie w sumie to mi szkoda 3/4 tego forum i siebie , ze tu sie produkowalem. Dobry zart to o zlodzieju murzynie albo burdnym ukraincu a dobra wartosc to jak sie kogo wyjebalo. Czesc wam i zycze troche swiatla na saganek
nie zrozumialem nic, przestan kurwa cpac.Usuncie mi to konto albo nie w sumie to mi szkoda 3/4 tego forum i siebie , ze tu sie produkowalem. Dobry zart to o zlodzieju murzynie albo burdnym ukraincu a dobra wartosc to jak sie kogo wyjebalo. Czesc wam i zycze troche swiatla na saganek
GównoCzyli co?
A następnie denat musi to potwierdzić czytelnym podpisem na wnioskuKonto użytkownika może zostać usunięte jedynie po przesłaniu skanu aktu zgonu zainteresowanego.
Gówno![]()
Dokladnie
Nie Ty bedziesz o tym decydowal , daaaaaaj spokoj , i w sumie to kurwa chuj Cie to obchodzi , ciemny debilu , spierdalaj chodz mi stad , moze zakapujesz , jak dla Ciebie zarty o kurewskich Ukrainskich genach sa smieszne i sie jarasz bo kogos podpusciles to bez kitu ale SPIERDALAJ-CHODZ MI STADnie zrozumialem nic, przestan kurwa cpac.
Wysyłałem swój akt zgonu pocztą polską - poleconym , już nie pamiętam kiedyKonto użytkownika może zostać usunięte jedynie po przesłaniu skanu aktu zgonu zainteresowanego.
Cześć Sasza, jak leci?Nie Ty bedziesz o tym decydowal , daaaaaaj spokoj , i w sumie to kurwa chuj Cie to obchodzi ciemny debilu
![]()
Haraszo , pesel odbirajet w kolejce stajet i budziet rabotac w polszu , rzeczpospolita pemitajet chmeilnicki suka bliat jebat idzi nachujCześć Sasza, jak leci?
No kurwa bez tego blichtru bym się zesrał i nie wysrał. Takie to prestiżem napawające splendoratorium mocne. Raczej sie staram byc samokrytyczny zwyczajowo zwyczajnieWystarczy się nie logować, ale wtedy nie dostałbyś zastrzyku z atencjonanu.
Ale tam się jako Rakesh podpisałeś.Wysyłałem swój akt zgonu pocztą polską - poleconym , już nie pamiętam kiedy
No mogło mi się pojebać coś , wszak jestem tylko osłem , i krew z dupy leci mi generalnie czasamiAle tam się jako Rakesh podpisałeś.
Takie to budujące , że aż się dokopałem do nowej zelandii chowając się pod ziemię motywowany tym całym atencjonanu zastrzykiem , głowę schowałem w piach a chuj mi się sam z tej mocy zyskanej schował do mego własnego dupskaWystarczy się nie logować, ale wtedy nie dostałbyś zastrzyku z atencjonanu.