Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To najgorsze gówno jakie spłodziłeś na tym forum, jest suchsze niż sachara latem. Wstyd kurwa.
Może powinieneś zrobić sobie urlop od Cohones, złapać trochę świeżości?
Za późno, zjebałeś tak bardzo, że nawet dobrą loszką tego nie uratujesz.Ratuję temat
Okej, jeszcze parę tego typu zdjęć i temat będzie uratowany
cale zycie jeszcze przed tobaHeh, temat uratowany, ale przypomniał mi o jednej bardzo smutnej rzeczy:
umrę nie wiedząc, jak smakuje cipka murzynki
sorki, monogamista :(cale zycie jeszcze przed toba
Co mi z Perverta w tym temacie...
To tak, jakbym chciał zjeść steka i zastanawiał się, czy jest dobrze wysmażony, a Ty byś mnie do książki kucharskiej odesłał
Nie wspomniałeś czasem ostatnio, że Ci żona keyloggera zainstalowała na wszystkich kompach?Wujek google podpowiada, że nie ma większej różnicy w smaku.
jak AIDSHeh, temat uratowany, ale przypomniał mi o jednej bardzo smutnej rzeczy:
umrę nie wiedząc, jak smakuje cipka murzynki
Uuuu, znawca!jak AIDS
Jest. Polecam na raz czy dwa. Nie ma to jak duże mięsiste murzyńskie dupsko.Wujek google podpowiada, że nie ma większej różnicy w smaku.
Btw. Jutro się ustawiłem z Olą Szwed a w niedzielę z Mensah - to porównam i zdam relacje
Ja teżZupełnie nie rozumiem kaczki.
Jedno oko na Maroko, drugie na KaukazA Maroko liczy się? W sumie Afryka, ale mało czorna :)
Jedno oko na Maroko, drugie na Kaukaz
Tam u Was na wyspach to w ogóle jacyś wymieszani ci ludzie są. Zbieranina z całego świata.Strita raczej nie miała :)
Tam u Was na wyspach to w ogóle jacyś wymieszani ci ludzie są. Zbieranina z całego świata.