Yoshi 1899
ONE FC Middleweight
Tak jak w temacie gra ktoś z was w tą piłkę od Konami ??? Ja gram na PS4 głównie w tryb My Club.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na psn wersje cyfrowa mozna kupic za ok 110 zl , mozna tez pobrac za free Pes 2018 Lite , ogólnie cena spadla od premiery dosc znaczaco ja za pre ordera z zegarkiem dalem 230 zl z czego odzyskalem 70 zl po sprzedaniu kumplowi Pesa 2017.jakby ktoś miał do odsprzedania na ps4 to chętnie kupię :p
Fajny sklad z checia przytulił bym do swojego teamu N.Kante oj ten wariacik by mi sie przydal Odezwe sie , mozna zagrac jakis sparing.Ja gram mocno(niestety z braku czasu tylko 6 dywizja)-mozemy sie ustawic jak cos - niemachooyawewsi moj gamertag
11 w MyClub jak na teraz
Moraes
Cuadrado-Howedes-Ramos-Laporta
Kante-Fernandinho-De Bruyne
Salah-RL9-Mkhitaryan
Daj znac
ja od czasu do czasu przypierdole szparing z synem, gra ktos w to na pc? jesli tak to skad sklady i dodatki pobieracie? ta strona moze byc? https://www.pes-patch.com/pes-2018
TeamMój składzik z darmowego PES lite bez kupowania żadnych płatnych monetek
wejdź na pes-patch.com tam masz wszystko.Jaki jest najlepszy i najnowszy OP na PS4?
Już coś s znalazłem. Gra ktoś w myclub? Jakieś porady? Nigdy w to nie grałem.wejdź na pes-patch.com tam masz wszystko.
Już coś s znalazłem. Gra ktoś w myclub? Jakieś porady? Nigdy w to nie grałem.
Ktoś już sprawdził nowego PESa? Jak na razie grałem tylko w demo i pomimo moich obaw to raczej niczego nie zepsuli, a tylko poprawili parę rzeczy jak praca bramkarzy i ruchy zawodników.
Kup FIFEJedyne co mi brakuje do pełni szczęścia to muszę ogarnąć jakiegoś patcha ze strojami, herbami. nazwami itd i będzie git.
FIFE to mogę:Kup FIFE
Do mnie wczoraj dotarł pre-order i jak na ten moment to mam same pozytywne odczucia , wszystko co dzieje się na boisku jest jeszcze bardziej realne niż było dotychczas , zachowanie piłki , reakcje piłkarzy np: po za słabym strzale gracz macha ręką z niezadowoleniem że mógł to lepiej wykończyć , reakcje trybun są super : grasz u siebie : przeciwnik robi akcję twoi kibice gwiżdżą, jest niecelne podanie lub strata przeciwników następuje wrzawa twoich kibiców itd. Strzały z wykorzystaniem R2 dla mnie super można naprawdę dokręcać piłkę tam gdzie się chce, wczoraj miałem też okazję rozegrać meczyk przy opadach śniegu i nie powiem bo warunki mają wpływ zarówno na piłkarzy, jak i na zachowanie piłki.
Jedyne co mi brakuje do pełni szczęścia to muszę ogarnąć jakiegoś patcha ze strojami, herbami. nazwami itd i będzie git.
Właśnie wróciłem do chaty ze swoją kopią ;) Patche do 18 wyszły zdaje się już po paru tygodniach.
Czyli powiadasz że zakupiłeś to fajnie , ja wczoraj znalazłem patcha 175mb jest wszystko co potrzeba na ten moment , 20 min i można cieszyć oczy nazwani,logami,strojami.Właśnie wróciłem do chaty ze swoją kopią ;) Patche do 18 wyszły zdaje się już po paru tygodniach.
Kup FIFE