Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
1,41 dobry kurs jak na to, że walczą w poduchach, a nie w rękawicach do mma. Vandal jak będzie tak pasywny, jak w pierwszej walce, to nie skończy w ogóle Rataja, a Rataj wydaje się być po prostu słabszy od niego + często ucieka po klatce, ogólnie nudna walka się szykuje.Oprócz Wrzoska to ciekawe kursy:
stifler nie obali w 1 rd - @1.29
Wrzosek nie zostanie nokdaunu - @1.41
Parke/szuli Dec - @1.7 lub parkę Dec - @1.94
Rataj/vandal koniec w 1 rd NIE - @1.5
Możliwe, ogólnie gość 4 lata temu bił się na jakiejś gali i wtedy miał 34 lata, a teraz w tym roku kończy 46 lat, więc strasznie szybko się chłop starzeje.A to Bambo nie wyjebie się samo na matę ???
Boi się weryfikacji jak kilku innych głupio-mądrych tutaj.@ZELAZNAREKA może ekspert od freak fightow się wypowie kogo warto stawiać?moze warto na ochroniarza z tindera bo jest wyższy i cięższy?
@ZELAZNAREKA może ekspert od freak fightow się wypowie kogo warto stawiać?moze warto na ochroniarza z tindera bo jest wyższy i cięższy?
Może jasiu znowu podda kurs @10.0![]()
Nie, odpuszczę to bo załadowałem hajs w Wrzoska i na surebety, więc lipa z Hajsem ale da się, tylko jedynie mogą spaść kursy, a nawet jak nie będzie się dało u jednego naziemnego to można do innego cnie. Bardziej już myślę nad zagraniem, że Wrzosek nie będzie liczony bo dobry kursik a rękawice bokserskieBoi się weryfikacji jak kilku innych głupio-mądrych tutaj.
Próbowałeś ponawiać w naziemnych ten zakład na Stifiego że nie obali?
Moim zdaniem o wiele pewniejsze jest to że Stifler nie obali w 1 r. niż że Wrzosek nie będzie liczony a kurs niewiele się różni ale co kto lubi, powodzonka.Nie, odpuszczę to bo załadowałem hajs w Wrzoska i na surebety, więc lipa z Hajsem ale da się, tylko jedynie mogą spaść kursy, a nawet jak nie będzie się dało u jednego naziemnego to można do innego cnie. Bardziej już myślę nad zagraniem, że Wrzosek nie będzie liczony bo dobry kursik a rękawice bokserskie
No jasne że tak ten piast to był jakiś wyżarciuch ale oczyma wyobraźni widzę jak ta pijawka w jakiś magiczny sposób znajdzie moment i złapie discopolowca i go udusi bo niby patyczak ale chyba coś tam siły maSkolim wygląda dużo lepiej fizycznie od Piasta. Do tego moim zdaniem nie będzie tak byle jaki w klatce jak Piast.
Tu Jasiek już tak łatwo mieć nie będzie.
Gdzie masz walke Rataja z 1,5 na rozpoczęcie drugiej rundy? Czy to kurs z początku tygodnia?Ogólnie po obserwacji i jak gadałem z kumplem co coś tam w tym siedzi to coś takiego się urodziło
Rataj @2.3
Rataj-Vandal nie skończy się w 1 rundzie @1.5
Ambro dec @3.0
Skolim @1.3
Tybori - Soroko koniec w 1r @2.5 / -2,5r @1.4
Zombie przed czasem ale jak było 2.75 / teraz 2.0 trochę słabo
Parke - Szuli dec. @1.7
Rybak chyba trenuje 4/5 miech więc mało, a ta druga to chyba mniej ale to są baby i w dodatku freak więc dla mnie nobetMoim zdaniem o wiele pewniejsze jest to że Stifler nie obali w 1 r. niż że Wrzosek nie będzie liczony a kurs niewiele się różni ale co kto lubi, powodzonka.
Nie wiesz czy ta Dominika Rybak miała już jakąś walkę lub trenowała coś w przeszłości? Mam wrażenie że ta Kludusiek z nią wygra.
Fortuna miała taki kursGdzie masz walke Rataja z 1,5 na rozpoczęcie drugiej rundy? Czy to kurs z początku tygodnia?
Ze wczorajGdzie masz walke Rataja z 1,5 na rozpoczęcie drugiej rundy? Czy to kurs z początku tygodnia?
Easy dla RybakRybak chyba trenuje 4/5 miech więc mało, a ta druga to chyba mniej ale to są baby i w dodatku freak więc dla mnie nobet
Mil jest 8kg cięższy od przeciwnika i wyglądał na mediatreningu na gościa, który ma większe umiejętności.Poogladalem wazenie i idzie taka tasiemka dla zabawy. Najwieksze wątpliwości mam tutaj co do Mila, wydaje mi sie 50/50 wiec poszedlem za kursem. Kapela skonczony przed czasem uwazam za najwiekszy pewniaczek, 10kg roznicy na korzysc przeciwnika. View attachment 40981