prezenty .......

spontan

ONE FC
Lightweight
Idą święta ! Nadchodzi moc prezentów! Jakieś oryginalne pomysły na prezent? Rzucanie pomysłami bo ja już sam nie wiem co kupię :)

Masta

Vale Tudo
Open
Dobry temat, nie mam czasu, nie mam prezentów, nie mam pomysłów, nie mam pieniędzy, nie lubię skrzatów, kij w oko reniferom. Zdzirowate śnieżynki ubrane w kuse kiecki to jedyny plus tego corocznego pierdolnika.

nicos

Bellator
Featherweight
Ostatnio kolega z pracy powiedział, że jeden z najlepszych prezentów jakie dostał, to pieczątka/exlibris do książek. Wzór zaprojektowany oczywiście pod jego preferencje czytelnicze.
Teraz sam takie chcę.

OD

BAMMA
Flyweight
W sam raz dla parnterki

dick-in-a-box-2.jpg

Kiedyś nawet widziałem, że ktoś to sprzedawał, może da się znaleść :lol:

Masta

Vale Tudo
Open
W pewnej rodzinie urodziła się sama główka. Kilka lat później, przy stole
wigilijnym siedzą wszyscy członkowie rodziny. Główka też oczywiście siedzi ze
wszystkimi i żre zupkę. Zżarła. Potoczyła się pod choinkę, otworzyła prezent
i
rzekła:
- Ku*wa! Znowu czapka!

GoldenTooth

Shark Fights
Lightweight
Najlepiej to kupić coś, na co wybrana osoba by nie wydała kasy, ale chciałaby mieć.

Na ten przykład mnie jakby ktoś kupił zdalnie sterowany helikopter - taki za 50 zł - to bym się ucieszył i miał frajdę :)

Betonowy Krzychu

M-1 Global
Lightweight
Nie lubię i nie potrafię kupować prezentów. Co roku sobie obiecuję, że kupie wszystko na spokojnie w listopadzie przez neta i co roku to samo - nic nie kupione przed samymi świętami. Na szczęście w tym roku udało się odnieść połowiczny sukces - zaplanowałem sobie wszystko, rozpisałem listę i w ciągu dwugodzinnej wizyty w centrum handlowym udało się załatwić prezenty dla mojej kobity, matuli, siostry, dwóch chrześniaków oraz brata z bratową. Ale to co się dzieje w tym okresie w sklepach to jakaś tragedia i paranoja. Przyłączam się do zdania, że najlepszy prezent to taki, który ktoś by chciał mieć ale samemu sobie nie kupi bo szkoda na to pieniędzy.

Gienek

UFC
Middleweight
Ja ostatnio z dziewczyną, podaliśmy kilka rzeczy które chcielibyśmy otrzymać, i wybieramy z tego dwie i cześć pieśni.

Anonymous

NoLife FC
Na ten przykład mnie jakby ktoś kupił zdalnie sterowany helikopter - taki za 50 zł - to bym się ucieszył i miał frajdę :)

Krótko by ta Twoja frajda trwała, jakbyś zdał sobie sprawę, że to a shit za 5 dyszek jest , a nie helikopter ;)))))))))))))))))))

Mort

Żołnierz Chrystusa
Kup ładny papier listowy, napisz list, zrób sobie zdjęcie i wsadź w ramkę z serduszkami. Dla lubej idealnie. :D

RaphTaba

ONE FC
Middleweight
Ja sobie sam sprawiam prezencik, Suzuki DR-Z400E :lol:
Co do kupowania prezentów innym, to jeszcze nie mam doświadczenia. To są moje pierwsze święta, w które mam prace.

GoldenTooth

Shark Fights
Lightweight
Krótko by ta Twoja frajda trwała, jakbyś zdał sobie sprawę, że to a shit za 5 dyszek jest , a nie helikopter ;)))))))))))))))))))

No i trudno, ale miałbym przez jakiś czas zabawe :) Pewnie i tak by mi się szybko znudziło.

zoom

UFC
Welterweight
A wykorzystam temat i zapytam.
Poleci mi ktoś jakiś dobry, sprawdzony ekspres do kawy w granicach 2 max. 2,5k?

Arlovski

UFC
Heavyweight
Z babami to zawsze problem. Bo jak facetowi kupujesz prezent to wiesz, że dobra flacha powinna rozwiązać problem w 95% przypadków.

GoldenTooth

Shark Fights
Lightweight
@Arlovski takie drogie prezenty, to tylko dziewczynie która dobrze znasz, wiec raczej wiadomo co można kupić. W życiu bym na nowo poznana laske nie wydal tyle pieniędzy, bo wiadomo czy się zwróci? :P

Chyba, że mowa o kimś z rodziny, to wtedy zawsze pasuje jakiś zestaw kosmetyków np. z Yves Rocher.

O ciuchach nic nie pisałem i uważam to za najgorszy pomysł z możliwych.