Majsiol
Oplot Challenge Lightweight
Witam, od jakiegoś pół roku temat mojej pracy licencjackiej to "obraz mma w Polsce". Temat o dziwo bardzo spodobał się mojej promotorce. Stwierdziła ona,że nie powinno być większych problemów z jego realizacją.Po czasie stwierdziłem jednak,że to może nie być takie proste.W przyszłym tygodniu mam podać ostateczny temat.Przyznam szczerze,że przez brak czasu jak i przez własne lenistwo nie próbowałem zbytnio rozglądać się za literaturą w tej dziedzinie. Wiem,że są na forum osoby,które śledzą scenę i to jak jest odbierana bardziej wnikliwie niż ja. Z tąd pytanie czy temat jest w ogóle możliwy do zrealizowania przy obecnie dostępnych materiałach?Jeśli tak to gdzie mniej więcej je znaleźć? Czy są potrzebne jakieś modifikacje co do planu pracy? Czy przy obecnej ilości materiałów nie trzeba skubić się na całym świecie,a nie tylko na Polsce? Jeśli chodzi o język to nie ma z tym problemu i materieły anglojęzyczne nie są przeszkodą.
Oto wstępnie zakceptowny plan mojej pracy:
1. Czym jest mma
1.1 Rodowód mma
1.2 Rozwój mma na świecie
1.3 Rozwój mma w Polsce
2. Wpływ Mariusza Pudzianowskiego na obraz mma W Polsce (myślałem nad zamianą na wpływ organizacji KSW)
2.1 Zaintersowanie mediów przed pojawieniem się Mariusza
2.2 Zaintersowanie mediów po pojawieniu się Mariusza
3. Współczesny obraz MMA w mediach
3.1 na poziome krajowym
3.2 na poziome lokalnym
Super by było gdyby ten temat nie przpadł bez odpowiedź. Będę wdzięczny za wszelakie uwagie nawet za mówienie wprost,że to jest niemożliwe do zrealizowania. Pozdrawiam. :)
Oto wstępnie zakceptowny plan mojej pracy:
1. Czym jest mma
1.1 Rodowód mma
1.2 Rozwój mma na świecie
1.3 Rozwój mma w Polsce
2. Wpływ Mariusza Pudzianowskiego na obraz mma W Polsce (myślałem nad zamianą na wpływ organizacji KSW)
2.1 Zaintersowanie mediów przed pojawieniem się Mariusza
2.2 Zaintersowanie mediów po pojawieniu się Mariusza
3. Współczesny obraz MMA w mediach
3.1 na poziome krajowym
3.2 na poziome lokalnym
Super by było gdyby ten temat nie przpadł bez odpowiedź. Będę wdzięczny za wszelakie uwagie nawet za mówienie wprost,że to jest niemożliwe do zrealizowania. Pozdrawiam. :)