Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kebab do pierdla.Zdelegalizować mma
Conor celowo dawał się trafić, żeby Khabib się wypompował.
Taktyka by John Kavanagh.
Przyznaję się bez bicia. Na taką noc czekałem z 20lat albo więcej, na pełnej świadomości tego co się działo. Gdzieś tam przez mgłę miga mi awantura przy Bowe-Gołota, ale teraz to pamiątka na całe życie. Piękne wspomnienia, chyba nie spodziewałem się, że w tych czasach może się to zdarzyć gdy to wszystko jest pilnowane, kręcone itp. Nie śpię od karty głównej i to co się działo rozbudziło mnie, że pierdolę spanie. Każdy moment tego co się dzieje teraz w USA, każdą sekundę. Łapię chwile ulotne jak ulotkaZdelegalizować mma
Zdelegalizować,zmienić nazwę na WWE ,wprowadzić nową formułe walk z dochodzącymi kolejno do oktagonu kolegami z klubu,trenerami,wujkami i szwagrami.Przestać udawać,że sport najważniejszy a nie oglądalność i piniądze.Zdelegalizować mma
To bez sensu, wojownik nie rezygnuje z powodu takich pierdół.W walce kibicowałem Conorowi. Po wszystkim ani Khabib, ani Conor nie mają już we mnie fana.
Wojownik może i nie. Hejter jak najbardziej. Wczoraj na właściwą drogę nawrócił mnie Tony Ferguson, pokazał mi o jakie mma nic nie robiłem! Ave Chujchuj!To bez sensu, wojownik nie rezygnuje z powodu takich pierdół.
Teraz wszyscy Tony Tony gdzie byliście kilka lat temy gdy Tony bił się na dole karty.Wojownik możPan nie. Hejter jak najbardziej. Wczoraj na właściwą drogę nawrócił mnie Tony Ferguson, pokazał mi o jakie mma nic nie robiłem! Ave Chujchuj!
Teraz wszyscy Tony Tony gdzie byliście kilka lat temy gdy Tony bił się na dole karty.
No wtedy posniecaliscie sié COnoremA Gdańsk, Warszawa okolice.
Ale o co Ci chodzi nieszczęsny człowieku?No wtedy posniecaliscie sié
Kazdy z was ma avatarze tego kto jest aktualnie na topie a nie kto w sercu.Ale o co Ci chodzi nieszczęsny człowieku?
Ja w avatarze mam swoją mordę. Conora ustawiłem na fight week UFC229. Po żenadzie pokazanej przez bohaterów walki wieczoru nie mam zamiaru kibicować żadnemu z nich.Kazdy z was ma avatarze tego kto jest aktualnie na topie a nie kto w sercu.
To prawda. Osobistym przykładem potwierdzam.Kazdy z was ma avatarze tego kto jest aktualnie na topie a nie kto w sercu.
To prawda. Osobistym przykładem potwierdzam.