Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szybko wróciła energia do niegoNo dziś to mi do boxa przychodzą nawilżacz, mata grzewcza i zestaw 3 czujek do boxa, więc pozytyw dnia jak chuj.
Ale obczajcie to, mojemu "kuzynowi" (16 letni zjebany syn zmarłego już wujka, który nie pytal kiedy pogrzeb ojca, a kiedy moze przyjechac po rzeczy ktore mu sie naleza) w przeddzień urodzin (wczoraj) ktoś zajebał kukirina spod domu XDDDDDD

kukirina
w sumie racja, wolałem jednak dodać kontekst zjebania w razie gdyby był tu ktoś, kto jest jeszcze niewinny i nie wie co to za kurestwo ten kukyrynWystarczy to żeby widzieć że jest zjebany.
Nie musiałeś go dokładniej opisywać.

Ten Wolverin to nie był dobry pomysłw sumie racja, wolałem jednak dodać kontekst zjebania w razie gdyby był tu ktoś, kto jest jeszcze niewinny i nie wie co to za kurestwo ten kukyryn
btw dzien jeszcze lepszy, bo udalo mi sie dostac raty na limitowana edycje ps5 z wolverinem![]()

To tym bardziej pozytyw dnia, jak się drugiemu coś nie udało. Klasyczny Polak tak powinien odczuwaćTen Wolverin to nie był dobry pomysł![]()