Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O takie mi nie chodzi .1. Z kim walczył w siódmej zawodowej walce Kamil Waluś?
1. Jaki tatuaż ma na plecach Kamil Waluś?O takie mi nie chodzi .
Cos konkretniej ?Na jutro muszę mieć pytania do projektu muszę napisac 10 pytań np o czym jest itp
Nie bluznij synu. Tylko MirekNajlepszy trener w Polsce i dlaczego Kościelski?
E to łatwe. Pasmo sukcesów jest nieskończone.Jak długie jest pasmo sukcesów po połączeniu klubów Nastula i Okniński?
Tylko JeleniewskiCos konkretniej ?
Moze byc np. czego dotyczy zasada trzech punktow podparcia albo jakie ataki sa nielegalne wg zasad UFC ? Czy komisje stanowe (USA) maja globalny zasieg jesli chodzi o zawieszenie zawodnikow ?
Nie bluznij synu. Tylko Mirek
Jak Miras czyta forum, a cos czuje, ze czyta, to masz przejebaneTylko Jeleniewski
1. Z czego wywodzi się MMANa jutro muszę mieć pytania do projektu muszę napisac 10 pytań np o czym jest itp
1. Z czego wywodzi się MMA
2. Jakie są dozwolone techniki w MMA
3. Czego nie wolno w MMA
4. Jakie są ciała regulujące MMA
5. Jakie są statusy prawne MMA na świecie (chodzi o kraje gdzie MMA jest zakazane albo np. nie zezwala się na ciosy w parterze na głowę)
6. Jakie są różnice między zawodowym a amatorskim MMA
Masz moze odpowiedzi to tych pytan1. Z czego wywodzi się MMA
3. Czego nie wolno w MMA
5. Jakie są statusy prawne MMA na świecie (chodzi o kraje gdzie MMA jest zakazane albo np. nie zezwala się na ciosy w parterze na głowę)
na to chyba potrzebny osobny temat :Masz moze odpowiedzi to tych pytan
nie wolno walczyć na wrotkach3. Czego nie wolno w MMA
No właśnie, właśnie.Czy Anderson Silva jest murzynem?
Ja chętnie pomogę z pytaniem szóstym. Otóż różnica jest taka że w jednym startują zawodowcy, a w drugim amatorzy. Mam nadzieję że pomogłem.Pomoże ktoś z odpowiedziami
3. Czego nie wolno w MMA
W zawodowym walczy się w PLMMA6. Jakie są różnice między zawodowym a amatorskim MMA
Pomoże ktoś z odpowiedziami
3. Czego nie wolno w MMA