Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie byłoby nadużyciem przywołanie urodzin Xaviera i Amandy z PiwPaw i negatywnych emocji, jakie i bez Popka wśród osób postronnych wzbudza KSW!Skandal! Granda! Farsa!
Nie ma to jak awanturka.
Ten tekst był piekny:DNie byłoby nadużyciem przywołanie urodzin Xaviera i Amandy z PiwPaw i negatywnych emocji, jakie i bez Popka wśród osób postronnych wzbudza KSW!
Jak gimbusom matki dadza siano to sie nie przejadą.Mam nadzieję, że się srogo przejadą na tym PPV.
Jak gimbusom matki dadza siano to sie nie przejadą.
Jak gimbusom matki dadza siano to sie nie przejadą.
Popka fanatykami (nie mylić z fanami) są patole a nie gimbusy. Ewentualnie patole z gimbazy.Gimbusy obejrzą na streamie, za hajs kupią browary.
Zdziwisz się.Gimbusy obejrzą na streamie, za hajs kupią browary.
Więc zysk dla KSW znikomy. Pisałem wcześniej, ale sie powtórze. Ciekawe czy te ziomeczki co latały z Popusiem na mecze spoważnieli, pozakładali rodziny i ogólnie mają na obecną wersje Raka wyjebane czy może wyłożą siano na PPV żeby starego kumpla zobaczyć. I czy część tych bojowych ziomeczków co była w Anglii 8 lat temu i robiła rozpierdol zawita do Tauron Areny.Gimbusy obejrzą na streamie, za hajs kupią browary.
Te ziomeczki przyjdą ze swoimi Karynami i nauczą małych Brajanków życiaWięc zysk dla KSW znikomy. Pisałem wcześniej, ale sie powtórze. Ciekawe czy te ziomeczki co latały z Popusiem na mecze spoważnieli, pozakładali rodziny i ogólnie mają na obecną wersje Raka wyjebane czy może wyłożą siano na PPV żeby starego kumpla zobaczyć. I czy część tych bojowych ziomeczków co była w Anglii 8 lat temu i robiła rozpierdol zawita do Tauron Areny.
Gimbusy z ojcami przyjdą. A jak się staruszki zagapią na Dominikę i inne tablicowe, to nawet nie usłyszą "Pizdy nad głową" i wyjdą zachwyceni imprezą. Nowi Janusze w sieci = zadowolony Lewy i syty Hajs.
Se la wi.
I Kłentinków. Z jednej strony mam wyjebane na ten cyrk po ostatnich numerach z Fikajłowem, ale wyniku walki Popka jestem ciekawTe ziomeczki przyjdą ze swoimi Karynami i nauczą małych Brajanków życia
A już za 18 lat:Te ziomeczki przyjdą ze swoimi Karynami i nauczą małych Brajanków życia
Gimby wkręcą swoich starych - stulejarzy :)Poważnie, jakiś rodzic zabierze dzieciaka, żeby oglądały walkę przestępcy?
Popek chyba ma płytę w platynie, czy się mylę? A też mogli z filesharków płytę szarpać. Nie bój się, dzisiejsze gimbazjum, to nie to gimbazjum sprzed dekady...Poważnie, jakiś rodzic zabierze dzieciaka, żeby mógł zobaczyć walkę przestępcy? Przy okazji oczywiście nasłucha się patologicznych przyśpiewek. Na pewno jeden pseudo dziennikarz, również z wyrokiem na karku, zaciera swoje rączki na kolejną nagonkę. Od czasu niesławnej "Klatki" nie miał okazji się wykazać.
Kłocimy się z midernem co nie chce wrzucić zdjęć jakieś dupy od nich z portalu na która najeżdżał ten Redaktor Roku 2015, który został fanem KSW, a wczesniej nim nie był. O ile dobrze wszystko zapisałem.Przypomnijcie mi o co się kłócimy i z kim, zanim zamkną temat.
Chcę wytoczyć działa.
Dzisiejsza inba jest jak hydra. Jak dogasała, to w jej miejsce powstały 3 nowe. To Battle Royal Inb - każdy z każdymPrzypomnijcie mi o co się kłócimy i z kim, zanim zamkną temat.
Chcę wytoczyć działa.
Inaczej mówiąc FFA - Wolna Amerykanka. A skoro tak to powiem, bo mnie boli, nie. proponuje oderwać Cohones od MMARocks. Bijana dać na kapitana i odpłynąc w nieznane.Dzisiejsza inba jest jak hydra. Jak dogasała, to w jej miejsce powstały 3 nowe. To Battle Royal Inb - każdy z każdym
https://pbs.twimg.com/media/CspoPbFWYAAowkJ.jpgco nie chce wrzucić zdjęć jakieś dupy od nich z portal
Kłocimy się z midernem co nie chce wrzucić zdjęć jakieś dupy od nich z portalu na która najeżdżał ten Redaktor Roku 2015, który został fanem KSW, a wczesniej nim nie był. O ile dobrze wszystko zapisałem.
Ok mają pszejebane!Dzisiejsza inba jest jak hydra. Jak dogasała, to w jej miejsce powstały 3 nowe. To Battle Royal Inb - każdy z każdym