Witam, mam ostatnio bardzo wielki problem poniewaz jestem w trakcie zakladania klubu w ktorym beda prowadzone zajecia mma , kickboxingu i pewnie kilku innych sportow walki. Od dluzszego czasu mysle nad nazwa i nic nie przychodzi mi do głowy , wpadlem wiec na pomysl ze moze zwrocę sie z prośbą do forumowiczow ,w koncu wiecej głow do myslenia, bo samemu nie moge wpasc na nic co by mnie usatysfakcjonowało, ogolnie jakas pustka w głowie wiec prosze o jakies pomysly , propozycje, kazda mysl jest dobra, z gory dziekuje!
beda sekcje dzieciece ,mlodziezowe oraz dla doroslych takze przekroj wiekowy duzy :) Nazwy miasta wolal bym nie podawac poki co. dzieki za pomysly i czekam na wiecej, licze na duza burze mozgow , dzieki!
Frog MMA (nazwa miasta) Hedgehog MMA (nazwa miasta) Kangaroo MMA (nazwa miasta) Ant MMA (nazwa miasta) Dumbledor MMA (nazwa miasta) Moomin MMA (nazwa miasta) :)
Baise la police MMA ;] dlaczego nazwy ktore proponujecie sa po angielsku? ale skoro nalegacie! :O Wiele mozna tego znalez,kilka przykladow : Suprize team, Scylla MMA ,Iron House MMA ,Spartacus MMA, Barbarian Team, Cesar team,Pancrase team(dobre) ,Cougars Team/Squad bla bla, Gentleman's Team MMA(dobre) itd itp
Łacina posiada wiele ciekawych słów lub zwrotów za pomocą których można stworzyć nazwę klubu, np.: Certus - pewny Victoria - zwycięstwo Vulnus - rana Osobiście uważam, że na nazwę klubu świetnie nadaje się Infensus - niebezpieczny/wrogi.
ArMMAgedon super mi sie podoba z tym ze nie same MMA tam bedzie. Na poczatek nie wiem czy wogole uda nam sie utworzyc grupe mma , na start rusza kickboxing, boks , samoobrona i inne zajecia ze sportow walki takze srednio pasuje, chociaz nie powiem zrobilo na mnie wrazenie :) Pomysl z łaciną tez dobry bede kombinowal jeszcze , no i dalej prosze o jakies pomysly im wiecej tym lepiej , bedzie w czym wybierac.dzieki!!
może: gimnazjon (od greckich gimnazjonów) AGOGE CLUB (wiadomo...) victoria 'nazwa miasta w przymiotniku' VALHALLA VALE TUDO 'nazwa miasta' albo znajdź jakiegoś patrona i go sobie w nazwie wymień. jak się później zakłada stronkę internetową to zawsze ludzie szukający czegoś o tym patronie natkną się na twój klubu.
Z łaciny może "Vive diu Rex" co oznacza "długie życie króla". Może troche długie i nie wiem czy się przyda ale jak burza mózgów to burza mózgów. Ewentualnie "Pride and glory" :)