mrfreakz
Maximum FC Lightweight
Siema wszystkim! :) Po pewnym czasie znów wracam na mickiewiczowskie "Ojczyzny łono" :D
Sprawa jest prosta, jest konkurs organizowany przez One Championship na portalu reddit, gdzie należy zmontować jakiś film i wtedy się wygrywa $500 jak się jest w tym dobrym. ;)
Na ten miesiąc padło na HL Brandona Very. :)
Wiadomo, że takiej okazji przepuścić nie można, dlatego zrobiłem coś od siebie.
Filmik poniżej, mile widziana opinia! :)
Gdyby ktoś chciał pomóc i zagłosować, to głosować można tu:
https://www.reddit.com/r/MMA/comments/48g1l3/one_championship_brandon_vera_500_highlight/
Wpis użytkownika mrfreakz95mma
To prośba głównie do tych, co korzystają z reddita, bo wczoraj w Hyde Parku jeden z Was napisał, że reddit nie lubi, jak się dużo ludzi rejestruje tylko po to by na kogoś zagłosować, więc żeby nie narobić przypału, to wstrzymajmy się z zakładaniem kont, i tak już wysępiłem wśród znajomych na fb kilkadziesiąt głosów, obym nie przesolił. :D
PS. Ogromne dzięki @Mateusz Smoter za podrzucenie informacji o konkursie! :) :)
Sprawa jest prosta, jest konkurs organizowany przez One Championship na portalu reddit, gdzie należy zmontować jakiś film i wtedy się wygrywa $500 jak się jest w tym dobrym. ;)
Na ten miesiąc padło na HL Brandona Very. :)
Wiadomo, że takiej okazji przepuścić nie można, dlatego zrobiłem coś od siebie.
Filmik poniżej, mile widziana opinia! :)
Gdyby ktoś chciał pomóc i zagłosować, to głosować można tu:
https://www.reddit.com/r/MMA/comments/48g1l3/one_championship_brandon_vera_500_highlight/
Wpis użytkownika mrfreakz95mma
To prośba głównie do tych, co korzystają z reddita, bo wczoraj w Hyde Parku jeden z Was napisał, że reddit nie lubi, jak się dużo ludzi rejestruje tylko po to by na kogoś zagłosować, więc żeby nie narobić przypału, to wstrzymajmy się z zakładaniem kont, i tak już wysępiłem wśród znajomych na fb kilkadziesiąt głosów, obym nie przesolił. :D
PS. Ogromne dzięki @Mateusz Smoter za podrzucenie informacji o konkursie! :) :)