Siedut1993
Oplot Challenge Featherweight
http://www.ptroa.co.il/petition/
W linku jest filmik.
Tylko tyle.
W linku jest filmik.
Tylko tyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
... mocno przykra dla mnie, no ale cóż, takie ma poglądy. Mam nadzieję, że kiedyś je zmienisz. Zastanów się tylko jak możesz nazywać człowieka pasożytem na tle innych gatunków.a co do datków dla ludzi a dla zwierząt - wybieram zwierzęta. Gatunek ludzki traktuje bardziej pasożytniczo
on nikogo nie namawia i nikomu nie narzuca własnej opinii a tym bardziej nic nie wymaga, nie widzę również jakiegokolwiek braku szacunku z jego strony do czyjejś opinii, czego niestety nie mogę powiedzieć na temat Twojego wpisy...spinasz się jak azjata ;]
i ludzie nie jedli od zawsze mięsa.
widać , że jesz co mama poda zakładając że tak musi być.
nie szanuje wyboru azjatów za to co jedzą. równie dobrze może u nich być legalna pedofilia, to znajdą się tutaj też tacy co powiedzą - taka kultura i trzeba to uszanować.
a gadanie " to jest naturalne " to już w ogóle pieprzenie, to jest naturalne, ale zobacz ile rzeczy nie naturalnych człowiek robi i wtedy jest ok ? na szczęście możemy wybrać. sam nikogo nie namawiam do wegetarianizmu - każdy ma swoje sumienie, własny organizm, nie mniej jednak przeciwny jestem bestialstwu do jakiego dopuszcza się gatunek istot rozumnych w stosunku do tych mniej
Zelboys06 - Jesteś najwspanialszym okazem podżegaczo, podjudzaczo, krętacza. Nie mam bladego pojęcia skąd Ty sobie dopowiedziałeś to wszystko, ale na pewno nie z moich postów. Ja nikomu nie każę przestać jeść mięsa ponieważ nie jedzenie mięsa przeze mnie to osobisty wybór i nikogo do tego nie namawiam. Jednakże nazywanie mnie wege-nazi to... nawet nie wiem jak to nazwać... więc nazwę bezpiecznie, to nietakt. Jeśli nie jesteś pewien lub masz wybrakowaną wiedzę na temat jakiś pojęć to staraj się ich nie używać wobec kogokolwiek, bo możesz w ten sposób nie koniecznie świadomie obrazić a nawet jak sądzę wyrządzić sporą przykrość.
http://cohones.mmarocks.pl/Mnie ludzie obchodzą. Ale ludźmi nie nazwę tych których nie obchodzą zwierzęta.
Jak zobaczylibyście zwykłą rzeźnie czy ubojnię kurczaków, ba nawet na wsi "przygotowania zwierząt do obiadu" to też by Wam zrzedły miny.
... sobie daruj, nie rusza mnie to w ogóle jedynie świadczy o Tobie.glupio-madry, uposledzony, Biedny gimnazjalista
Biedny gimnazjalista nie wie o czym mowi.
Przeciez kazdy rolnik zanim zabije kure,swinie,krowe to ja wsadza do wora,wrzuca zywa do ognia i oklada kijem.
I spozywanie miesa nie ma nic z ta petycja wspolnego.
Jedzmy co chcemy ale zabijajmy to szybko.
Zakładamy, że teoria ewolucji jest prawdziwa i wywodzimy się od małpek. W takim wypadku powyższe zdanie jest prawdziwe jak odwołujemy się do preczłowiekowatych istot sprzed kilku milionów lat. Problem, czy możemy nazwać to to człowiekiem....i ludzie nie jedli od zawsze mięsa.
@Zelboys06, A nie zastanawiało Cię nigdy czemu teoria ewolucji nie jest nauką ścisłą, lecz nadal koncepcją naukową czy nawet filozofią? A dlatego, iż nie da jej się potwierdzić metodologią badań naukowych, więc stosunek do niej sprowadza się do kwestii wiary, tak samo jak kreacjonizmu (w który osobiście jednak nie wierzę), a nie coś ponad to.
Nadal nie ma powodów na występowanie form pośrednich w dowodach materialnych (skamieniałości), a tylko dosyć kontrowersyjne w światku naukowym badania na poziomie molekularnym. Do tego od czasów Darwina nastapił potężny skok wiedzy paleontologicznej. A widząc wyniki odkryć i badań możemy stwierdzić, że wszystkie obecnie znane typy (gatunki) wyewoluowały około 525 milionów lat temu.
I pomimo że przez pół miliarda lat trwał dalszy rozwój (kładów powstałych w kambrze), żaden nowy spontaniczny plan budowy ciała od tego czasu się nie pojawił. Można zaobserwować tylko nagłe i nieregularne pojawianie się i zanikanie różnych gatunków. Znaleziono dowody na występowanie doboru naturalnego, ale to coś innego niż ewolucja.
Nie zamierzam się dalej rozpisywać (nie mam już czasu) więc polecam chocby "Kłamstwo Ewolucji" Zillmera i inne opracowania krytyczne naukowe.
Jako osoba o dosyć sceptycznym podejściu do otaczającej rzeczywistości nie lubię bawić się we wiarę bez podstaw, więc szukam i pytam. A to, że stada naturalistów i wielu naukowców nie dopuszcza do siebie pewnych treści nie oznacza, że mają rację. Kilka wieków temu teorie eteru czy achineicyzmu też były naukowe i stanowiły credo ówczesnych środowisk naukowych....
Hehe Dyrma, dla mnie cała ta dyskusja jest bez sensu, gdyż każdy może mieć własne zdanie, a wszyscy tutaj próbują się przekrzyczeć, i udowodnić, że ich racja jest tą najsłuszniejszą.
Ja natomiast uważam, że człowiek jest dominatorem i może robić co chce z podlegającymi mu gatunkami. :) A teraz proszę, zjedzcie mnie, zwyzywajcie i zmieszajcie z błotem, sami pokażcie, że od innych ludzi pomimo spożywania innego pozywienia niczym się nie różnicie. Mięso ist gut, a szczególnie kurczak. :D