Polityka

Zajączkowska ostatnio wtopa za wtopą

usdt.JPG

Zastanawiam się czy to było do skrzata wiecha czy do szpagatenki

giphy.gif

Last edited:
Zajączkowska nie powoływała się na taki argument, to ja przypomniałem, że taka możliwość istnieje (lewicowi politycy o głosowaniu nad rezolucją). Twój zarzut co do pewności w omawianej kwestii jest typową manipulacją, bo w moim komentarzu nie było nawet jej cienia, no chyba, że jeśli ktoś pisze "Nie wiesz i chciałbyś się dowiedzieć, ja również" - karateckie zwoje mózgowe przetwarzają to w ton pewności ale to będzie jedynie kolejny element Twojej wydumanej rzeczywistości, mokry sen karateki na bazie argumentów wyssanych z czeluści anusa.

Zajączkowska wymyśliła sobie ludzi, z którymi polemizuje, dyskutując z tezą, która nie występuje w przestrzeń publicznej. Tutaj nie ma czego bronić.

"Rezolucja nie była podejmowana w sprawie zamrożenia rosyjskiego kapitału (jak fałszywie twierdzą lewicowi politycy i wiele mediów" -"

Wiele mediów, beka.
olejny, karatecki majak senny i wyparcie rzeczywistości lub odbieranie jej z otwartą paszczą ideologicznego zacięcia. Zdecydowana większość poglądów Bosaka jest anty lewicowa, w przeciwieństwie do DZIAŁAŃ i decyzji PiS.

Które działania i decyzje PiS są lewicowe?
To oczywiste. Pożyczka na korzystnych dla nas zasadach zawsze jest lepszym wyjściem niż zapożyczanie się w takiej jak "rząd" Tuska skali w zagranicznych bankach.

Możesz mi przypomnieć swoją pozycję odnośnie pożyczki z KPO?
Kolejny przykład Twojej merytorycznej niemocy objawiający się manipulacją na zasadzie odwracania kota ogonem. Wspomniałem o gigantycznej korupcji na Ukrainie kwestionując możliwości pełnej kontroli unijnych urzędników w wydatkowaniu środków, a Ty pierdolisz, że w myśl takiej logiki mielibyśmy ruskich na granicy. Posrało Ci się we łbie już do końca?

To można pomagać militarnie i finansowo czy nie bo rozkradną? Jakby od początku inwazji zwyciężyła teza, że nie bo rozkradną to mielibyśmy na granicy wojska rosyjskie.
Lepiej, by zastąpić jedno z szaleństw bandy tuskowców nazywane polityką finansową (nadmierne i zbyt częste emitowanie długu w walutach obcych) - pożyczką na korzystnych dla Polski zasadach, z jednoczesnym zabieganiem o to, by Ukraińcom inni zapewniali to czego trzeba z jednoczesnym stawianiem za wzór Polski na tym polu, bo zrobiliśmy najwięcej z wszystkich. Dość, wyprztykaliśmy się ze wszystkiego, a wciąż pomagamy uchodźcom i "uchodźcom" na miejscu, u nas.

Najwięcej?
Za silna merytoryka dla Ciebie, by się odnieść i przeprosić, że nie jest tak jak kłamliwie sugerowałeś, że gada tylko o dzieciach?

Nie pisałem że gada tylko o dzieciach. Pisałem że gada o dzieciach stawiając chochoła.
Tworzenie narzędzi pod negocjacje i dyplomację przestają istnieć, są niepotrzebne? Inwestycje również? Aby skorzystać musisz zainwestować. Karateka, obniżasz loty strasznie - jeśli Stefan nie jest w formie to pamiętaj, że mamy temat Pogotowie Sercowe Cohones, napisz tam, doradzimy, pomożemy ;)

Przekazaliśmy czołgi by mieć narzędzia do negocjacji? Negocjacji o co? W co inwestycją było oddanie czołgów?

View attachment 112679

Zastanawiam się czy to było do skrzata wiecha czy do szpagatenki

giphy.gif

Elokwentna riposta. W obronie laski która nie wie kto jest ojcem jej dziecka brzmi przezabawnie.

Przecież to nie jest nawet po polsku napisane, litości kurwa, co za dzban to pisał, wiech?
Rozumiesz coś z tego bełkotu?
:waldeklaugh:

To z artykułu na który powoływał się @szplin także @szplin dlaczego powołujesz się na źródła pisane przez dzbanów?

Elokwentna riposta. W obronie laski która nie wie kto jest ojcem jej dziecka brzmi przezabawnie.
Widzę, że oprócz płaszczyka libertarianizmu przykrywającego mocno lewicową ideologię brak Ci również poczucia humoru.
To z artykułu na który powoływał się @szplin także @szplin dlaczego powołujesz się na źródła pisane przez dzbanów?
Nie czytasz tego co wklejasz? Jak Ci się to zgadzało jako niby argument.
Słabo.

Przecież swetru nie chce nakazu tylko uwolnienia ludzi od zakazu. Wolnościowy postulat.

Mamy 26 dni urlopowych plus święta. Uważam, że lepiej by było żeby lewica walczyła o przestrzeganie obecnego kodeksu pracy, a nie o jego jeszcze większe rozbudowanie przywilejami.
We Francji możesz po czasie zdobyć ponad 35 dni urlopu przy 35 h tygodniu pracy i ten suchar ,,w sierpniu załatwiłem coś we Francji- nie powiedział żaden obcokrajowiec" :korwinlaugh: W innych krajach też i nie tylko południe Europy
To, że Polska jest skrajnie socjalnym krajem to takie same bzdury jak te lewackie, że w Polsce są ultraniskie podatki w porównaniu do Zachodu bo w UK czy we Francji ludzie płacą tyle samego dochodowego...
Tyle, że nie wydaje się tobie dziwne, że jak tylko jakiś supermarket dostaje duża karę to nagle: Petru, For, masa artykułów o handlu w niedzielę?
Kiedyś supermarket na K. 100 mln zł, teraz Biedronka ponad 500 mln zł kary.
Supermarkety robią coś takiego jak kalkulacja ryzyka zamiast sprawdzania czy coś jest zgodnego z prawem. Ile traci ba tym gospodarka czy konsumenci? Petru to wyliczy czy nadal będzie się zajmował kłamstwami, że Polki są najmniej aktywne zawodowo w Ue?

Odnośnie praw pracowniczych to temat rzeka jak to w Polsce wygląda: swego czasu firmy transportowe namawiały kierowców do łamania prawa, a te umowy podsuwane cudzoziemcom to są jaja w stylu bzdur mówionych przez Ksw.
Chociaż mnie najbardziej irytuje, że lewica nie zajmuje się sprawami typu wyłudzanie pieniędzy od emerytów przez banki, te Slapy.
Jeśli zostanie wzięty kredyt na skradzione dane osobowe to większe prawdopodobieństwo jest, że bank będzie ścigał emeryta niż 30 latka -avy spłacił nie swój kredyt.
Jak łatwo brać kredyty online, czy banki nie stać na większe zabezpieczenia to każdy może sobie odpowiedzieć sam. Już nie mówię ile tych kredytów online nadaje się na sankcje kredytu darmowego...
Łatwiej jest nabrać kredytów na 200 tys zł na fejk dane nix wypłacić taką gotówkę z banku. Nawet duża część placówek bankowych nie wypłaci więcej niż chyba 100 tys bo sprawy ubezpieczenia.
No dało by się zrobić listę spraw którymi nie zajmuje się prawactwo i lewactwo a powinno.
Nie rozumiem w ogóle dlaczego Konfederacja nie mówi zbyt dużo o zmianach w procedurach otrzymania obywatelstwa np. Wpisując to do konstytucji...

Nie czytasz tego co wklejasz? Jak Ci się to zgadzało jako niby argument.
Słabo.

Czego tutaj nie rozumiesz?

"dyrektywa EPBD daje możliwość nakładania kar finansowych na właścicieli domów i budynków mieszkalnych"

Jest jak byk "daje możliwość " a nie "nakłada obowiązek ". Ty natomiast czepiasz się didaskaliow.

"dyrektywa EPBD daje możliwość nakładania kar finansowych na właścicieli domów i budynków mieszkalnych"

Jest jak byk "daje możliwość " a nie "nakłada obowiązek ". Ty natomiast czepiasz się didaskaliow.
Samo dawanie możliwości to otwarta furtka do karania ludzi, których na to nie stać, plus opcja zabierania ludziom mieszkań (prawdopodobnie z innym założonym podstępnie celem, ale tu musisz trochę pogłówkować, nie będę podpowiadał),
czego nie rozumiesz komunisto?

:beczka: Ta ruska konfa to jest bekowa. Chca denazyfikowac Polakow. Zajaczkowska wyraznie niezadowolona, bo kolezanka wyslala wiafomosc za wczesnie. Nie tak sie umawialy.

Jak to w jednym felietonie ładnie powiedział Tomasz Olbratowski: nie ma takiego łajdactwa do którego nieposuną się politycy jeśli brakuje pieniędzy w budżecie :roberteyeblinking::suchykarol:

Samuela nie jest u Mentzena tylko w partii Korwina. Korwin nie jest w Konfederacji.
Nigdy nie wiesz co tam na prawde sie dzieje. Kto tam jest kyo to oplaca i kto za tym stoi. Dlatego lepiej nie ryzykowac i nie glosowac na konfe.

Dzis Korwinov, ktory nie ma nic wspolnego z konfa wysyla cos takiego.

A jak to było z KPO i kamieniami milowymi?
Herr Merkel: ależ mateuszku my tylko wpiszemy wam w umowę, że macie zrobić to, i to, i to ale na spokojnie, nikt nie będzie od Was wymagał żebyście to wykonywali. Tak tylko to wpiszemy w umowę, żeby ładnie wyglądało.
MM: na pewno? Mogę Ci zaufać?
HM: czy niemcy i unia chciały by źle dla Polski? Przecież wiesz, że jesteście liderami.
MM: ok gdzie mam podpisać :)
HM: tu i tu.
Mija rok...
MM: Hej Angela, gdzie nasze pieniądze?
HM: jakie pieniądze?
MM: z KPO
HM: a kamienie milowe to spełniliście?
MM: przecież to miało być wpisane tylko dla picu.
HM: Panie Premierze czy jako tak doświadczony polityk nie wie Pan, że umowy trzeba wykonywać?

Jaśniej się nie da. Jak towarzysz karatekowy nie pojmie to może artyści z kółka rysowników narysują to w formie komiksu.

tuskowce i hołowniowce to jednak mają odklejkę niezłą - zdradek próbuje na zlecenie swojej obrzezanej żonki wciągnąć Polskę do wojny a tym w głowie tylko Samuela :facepalm:
@szplin bedziesz wital kacapow z otwartymi rekami i wspolnie z nimi denazyfikowal takich jak ja Polaczkow?

Back