Polityka

Niezręczność komunikacyjna. Jakoś tak niechcący przewijają się w tej niezręczności teksty o niskim oprocentowaniu. No jakoś tak bardzo niezręcznie się wplotły w tę wypowiedź. To na pewno wina pisu.

Ten chujownia to nie jest czasem jakiś upadliniec z pochodzenia? Ryj jakby ukraiński, taki nijaki. Po ukraińsku biegle gada.

Chyba niezręczność umysłowa
:śmiech:
1726735166575.png

O kuźwa on na serio powiedział 100% a potem wymienił inne rzeczy wpływające na klimat? To pytanie było tak zadane ze nie dalo sie inaczej odpowiedziec: nie tylko cżłowiek odpowiada za zmiany klimatu, a ten dalej brnie? WTF?
Przekaz miał napisany przez niemieckiego oficera prowadzącego, miał się go nauczyć na pamięć i nic nie przekręcić!
Wiesz jak to jest z Niemcami, są bardzo zasadniczy,
jak ma być 100% to ma być 100% szajse jego mać!

QM5MRY.gif

Są większe hity: w tym filmiku jest mowa tylko o zapłaconym podatku, a są niemieccy giganci, którzy dostali więcej pomocy publicznej niż zapłacili podatku...
...przez kilka lat :korwinlaugh:
Ale trzeba przyznać, że najlepsi są Francuzi: to jest wyższy stopień unikania płacenia podatków. Francuskie firmy mam wrażenie, że są w tym względzie lepsze nawet od Amerykanów.
I jeszcze chciałem coś napisać ale zapomniałem :childcry:
Edit: a już sobie przypomniałem. Kary nałożone przez UOKIK na zagraniczne korporacje są wyższe niż podatki, które one płacą.

A mieli wstrzymywać pracę nad atomem... :)

W końcu premier skuteczny w UE:

A nie boisz się o stan zdrowia swojego Idola?
No wiesz: Newsweek wyborcza onet ,,Tusk się wściekł".
Kurcze ile jego serce wytrzyma te nerwy? Myślę, że Grabiec powinien pożyczyć Tuskowi ta komórkę za prawie 10 tys zł aby się pobawił bo to rządzenie chłop jeszcze zawałem zakończy :korwinlaugh:

A mieli wstrzymywać pracę nad atomem... :)

W końcu premier skuteczny w UE:

W chuj szumu o pieniądze przesunięte z rozwoju na łatanie skutków powodzi. To tak jakby mama powiedziała, że z kupki na nowe auto można uszczknąć by kupić nowy fotel, bo stary się popsuł. Owszem, dobrze że można, ale więcej w tym PR niż czegoś spektakularnego, bo to nie są nowe pieniądze tylko przesunięte na inny cel. Czesi już też z tego skorzystali i to bez wizyty vondercośtam i bez szumu medialnego. Rudy umie w pijar dla silniczków

Back