Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wsparcie AFD w interesie Rosji. No kto by się spodziewał...
Kolego Karatekyx może do domciu takiego? Nie będzie musiał przywozić, zrobi koledze na miejscu kebsika. Potem może żonę zabawi albo nawet babcię.
Jak zwykle debilne porównania prosto z youtuba.A jak jesteś przeciwko aborcji to przyjmij niechciane dzieci do swojego domu. Masz jeszcze więcej chujowych argumentów?
Ja to mam wrażenie, że jakbyśmy we dwóch spotkali karateke to byśmy się ze sobą zaczeli napierdalać kto ma mu spuścić wpierdol pierwszy.Jak zwykle debilne porównania prosto z youtuba.
Dziecko może być niechciane przez rodziców ale nie znaczy, że jest niechciane przez społeczeństwo, po to są domy dziecka.
Gwałciciele i dżihadyści są niechciani przez całe społeczeństwo, no może tylko przez jednego Karatekę kretyna, dlatego mają wypierdalać.
masz jeszcze więcej chujowych argumentów?Jak zwykle debilne porównania prosto z youtuba.
Dziecko może być niechciane przez rodziców ale nie znaczy, że jest niechciane przez społeczeństwo, po to są domy dziecka.
Gwałciciele i dżihadyści są niechciani przez całe społeczeństwo, no może tylko przez jednego Karatekę kretyna, dlatego mają wypierdalać.
To nie dlatego że standard życia Niemcom spadł i płacą w chuj na ciapatych, którzy co chwile kogoś dźgną nożem albo jakąś kobietę zgwałcą.FBI prowadzi może takie same statyski tylko, że z celem europejskiej dezinformacji? Jestem ciekaw kto jest jej głównym celem.
Z tym że aborcja to morderstwo bezbronnego życia, które niczym nie zawiniłoA jak jesteś przeciwko aborcji to przyjmij niechciane dzieci do swojego domu. Masz jeszcze więcej chujowych argumentów?
po to są domy dziecka.
masz jeszcze więcej chujowych argumentów?
Nie jem cukru bo sąsiad ma cukrzycę i chcę żeby wyzdrowiał.A jak jesteś przeciwko aborcji to przyjmij niechciane dzieci do swojego domu. Masz jeszcze więcej chujowych argumentów?
Temat aborcji przyda się teraz, żeby po cichu przegłosować razem z pisem kredyt zaufania dla deweloperów.
Z tym że aborcja to morderstwo bezbronnego życia, które niczym nie zawiniło
Dobry naziolA każdy imigrant to potencjalny morderca i gwałciciel. Całkiem inaczej z nienarodzonym dzieckiem. Zero szans, że wyrośnie z niego przestępca, bo jak wiadomo z badań to niechciane dzieci wychowywane przez samotne matki wcale nie wyrastają na przestępców i dlatego w USA dzielnice gdzie jest najwięcej takich osób są najbezpieczniejsze.
W usa najwięcej przestępców jest wśród murzynów. Zaczynasz łączyć kropki.A każdy imigrant to potencjalny morderca i gwałciciel. Całkiem inaczej z nienarodzonym dzieckiem. Zero szans, że wyrośnie z niego przestępca, bo jak wiadomo z badań to niechciane dzieci wychowywane przez samotne matki wcale nie wyrastają na przestępców i dlatego w USA dzielnice gdzie jest najwięcej takich osób są najbezpieczniejsze.
A teraz sprawdźmy jaka rasa zostawia samotne matki najczęściej w USA i jakie to są dzielniceA każdy imigrant to potencjalny morderca i gwałciciel. Całkiem inaczej z nienarodzonym dzieckiem. Zero szans, że wyrośnie z niego przestępca, bo jak wiadomo z badań to niechciane dzieci wychowywane przez samotne matki wcale nie wyrastają na przestępców i dlatego w USA dzielnice gdzie jest najwięcej takich osób są najbezpieczniejsze.
CPK i Atomu też nie chcieli w PSL-u. Szkodniki starej daty.Według Tomczyka pisowski kredyt2% był zły, ale jakoś sam za nim głosował.
A tak wyglądają główni sponsorzy PSL:
View attachment 107818
Masz rację, mordujmy nienarodzone dzieci, bo jest cień szansy, że wyrośnie z niego kolejny uśmiechnięty debil taki jak ty.Całkiem inaczej z nienarodzonym dzieckiem. Zero szans, że wyrośnie z niego przestępca
Masz rację, mordujmy nienarodzone dzieci, bo jest cień szansy, że wyrośnie z niego kolejny uśmiechnięty debil taki jak ty.
Wsród imigrantów możemy wpuścić przyszłego Hitlera 2.0, który zradykalizowany napali nimi (może nami też) za 15 lat w piecu. Wiec bezpieczniej dla nich żeby zostali tam gdzie są.A każdy imigrant to potencjalny morderca i gwałciciel. Całkiem inaczej z nienarodzonym dzieckiem. Zero szans, że wyrośnie z niego przestępca, bo jak wiadomo z badań to niechciane dzieci wychowywane przez samotne matki wcale nie wyrastają na przestępców i dlatego w USA dzielnice gdzie jest najwięcej takich osób są najbezpieczniejsze.
Jeszcze z nim w ogóle piszecie? Nigdy się chyba nie nauczycie
Przepłacasz.
Brak trawy? Ja mam dobrą, po 70 ziko za sztukę
Nie wspominałem, że po tyle kupujePrzepłacasz
Jeszcze z nim w ogóle piszecie? Nigdy się chyba nie nauczycie
Ot taka ciekawostka mi wyskoczyłaTlumacz. Bedzie weselej.