Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Padają ostatnie bastiony znane z głęboko osadzonego języka w dupie migrantów.
ZÅe dane ze Szwecji. Minister wskazuje na migrantów
Bezrobocie w Szwecji jest najwyższe od dekady, nie liczÄc czasu pandemii. Minister pracy wskazuje, że bÄdzie nadal rosÅo, a winÄ obarcza migrantów. Dlaczego?next.gazeta.pl
Padają ostatnie bastiony znane z głęboko osadzonego języka w dupie migrantów.
ZÅe dane ze Szwecji. Minister wskazuje na migrantów
Bezrobocie w Szwecji jest najwyższe od dekady, nie liczÄc czasu pandemii. Minister pracy wskazuje, że bÄdzie nadal rosÅo, a winÄ obarcza migrantów. Dlaczego?next.gazeta.pl
To nie przyjeżdżają tu pracować?
Słuchaj Mordeczko czy kiedykolwiek wcześniej spojrzałeś na to wszystko szerzej jako osoba trzecia bez sympatyzowania z kim kolwiek.
2014rok: nie damy się oszukać jak Niemcy lobby zielonej energii. Przyszłość to atom i węgielBez sympatyzowania, to stwierdzam że wina Tuska jest nie mniejsza niż Kaczyńskiego w kwestii opóźnienia transformacji energetycznej.
bez testu wiem że mam 100%
Według kryteriów Izraela to 99% Polaków można nazwać antysemitami więc powstaje pytanie:
Kurwa, u mnie tylko 15%
Według kryteriów Izraela to 99% Polaków można nazwać antysemitami więc powstaje pytanie:
Dlaczego nie masz 100%?
Czy napewno masz polskie korzenie?
Myślę, że musisz sobie zrobić badania DNA na pochodzenie etniczne i zamówić drzewo genealogiczne na 10 tys osób20% koszerne .
słyszałem, że niektórych bezpodstawnie oskarża się o antysemityzm dorabiając do tego jakieś z dupy teorie
View attachment 105893
DPS w Buenos Aires?
pytasz bo chciałbyś trafić na starość?DPS w Buenos Aires?
Na starość?pytasz bo chciałbyś trafić na starość?
Ty to wiem że już byś chciał, pewnie budujesz podobny na nowej działceNa starość?
Tylko 88% - muszę się poprawić.
gdybyś miał poniżej 50 to pewnie naplet by Ci odpadłTylko 88% - muszę się poprawić.
Liczba nieprzypadkowaTylko 88% - muszę się poprawić.
Przy 14 jest tylko wyjątekgdybyś miał poniżej 50 to pewnie naplet by Ci odpadł