Polityka

Tu bardziej chodzi o ukazanie mechanizmu, który ukazuje jak ludzie, którzy wyznają inne poglądy potrafią bezkrytycznie zaatakować osobę po przeciwnej stronie bez żadnego researchu. Już mniejsza o dziennikarzy, bo to każdy wie, że kłamią, ale żeby prokurator się dał nabrać na takie coś, to jest jednak skandaliczne.
Sam się czasami daje łapać w takie fejki
No ale ja to debil jestem jak to jeden użytkownik w innym dziale napisał, nie rozumiem, że pokazywanie dupska to normalna rzecz :fjedzia: :roberteyeblinking:
A że prokurator dał sie nabrać to naprawdę frajerstwo dekady:siara:

Tu bardziej chodzi o ukazanie mechanizmu, który ukazuje jak ludzie, którzy wyznają inne poglądy potrafią bezkrytycznie zaatakować osobę po przeciwnej stronie bez żadnego researchu. Już mniejsza o dziennikarzy, bo to każdy wie, że kłamią, ale żeby prokurator się dał nabrać na takie coś, to jest jednak skandaliczne.
Na tym była budowana kampania. Setki tysięcy wiz sprzedawanych na bazarze (stanęło na bodaj 350), zabijanie ludzi na granicy (Zielona Granica i artykuły w Wyborczej), nielegalne podsłuchiwanie za pomocą Pegasusa (sam Tuleya się pod tym podpisywał XD). Tylko, że to dementi poszło dopiero po wyborach, jak już było po wszystkim. Mimo tego największa sekta, jaką są silni razem, dalej nie dopuszcza tego do świadomości. Kiedyś myślałem, że najbardziej odklejone są stare baby od Kaczyńskiego, ale to nie jest nawet promil niedojebania mózgowego libków.

najlepsze jest to, że jest większa szansa, że wybiorą tego debila niż wcześniej dziadka z alzheimerem, świat upada
I przejdą gładko nad faktem, że to zwykły kurwiszon jest... Aż dziwne że żydzi nadal takimi sztuczkami mogą robić nas w chuja.

GUSL7ntWwAAStAl.jpeg

Dobra, czyli Stanowski wrzucił do sieci fejka, w którym się przepycha ze stonogą?
I o to tyle szumu?
O to że jak ktoś ma nagrody dziennikarskie to powinien odróżnić fejka od prawdy.
Sama jakość już była podejrzana
A tu okazało się, że wielcy dzienikarze nabierają się na fejki jak forumowy krzak albo staruszka metoda na wnuczka -pieknie
Stonoga kolejny raz ośmieszony i silnirazem
Bo to jest stan umysłu, wiara, religia.
Myślę, że nawet @Karateka@ się ucieszył jak zobaczył filmik Stonogi :roberteyeblinking:
Mam ochotę zrobić listę tych dzienikarzy którzy nabrali się na fejka i wysłać na jednego maila, gdzie ktoś do mnie pisał, że jakiś książę arabski chce mi przelać miliony :korwinlaugh:
Wielowiejska się nabrała?

O to że jak ktoś ma nagrody dziennikarskie to powinien odróżnić fejka od prawdy.

Myślę, że nie zdążyła skomentować, bo zleconko już od arcyłotra szechtera wyszło i praca wrzała nad atrykulikiem krytykującym.

Sama jakość już była podejrzana
A tu okazało się, że wielcy dzienikarze nabierają się na fejki jak forumowy krzak albo staruszka metoda na wnuczka -pieknie
Stonoga kolejny raz ośmieszony i silnirazem
Myślę, że nawet @Karateka@ się ucieszył jak zobaczył filmik Stonogi :roberteyeblinking:
Mam ochotę zrobić listę tych dzienikarzy którzy nabrali się na fejka i wysłać na jednego maila, gdzie ktoś do mnie pisał, że jakiś książę arabski chce mi przelać miliony :korwinlaugh:

Dlaczego miałbym się ucieszyć?

Pomyśleć, że taki dzban tyle zarabia...

Dlaczego miałbym się ucieszyć?
Bardzo proste: dużo ludzi ucieszyło się, że krytykowanie przez Stanowskiego umiłowanego przywódcy Donalda Tuska jest zwykłym zleceniem politycznym dzięki czemu argumenty przeciwko Po są słabsze.
Człowiek zrobi sobie przerwę od internetu to albo pucz w Rosji, albo prowokacja Stanowskiego.
Niby wszyscy wiemy, że wyborcza i Michnik są sponsorowani przez państwo niczym Rydzyk, ale Michnik może tylko marzyć o takich zasięgach...

Hm ciekawi mnie czy lwica Bodnara czyli prokurator Wrzosek się nabrała razem z tęczowymi sędziami :waldeklaugh:
Aż się boję patrzeć na Twitter Patryka Słowika bo on robi kolekcje pokemonów

Pomyśleć, że taki dzban tyle zarabia...

Bardzo proste: dużo ludzi ucieszyło się, że krytykowanie przez Stanowskiego umiłowanego przywódcy Donalda Tuska jest zwykłym zleceniem politycznym dzięki czemu argumenty przeciwko Po są słabsze.
Człowiek zrobi sobie przerwę od internetu to albo pucz w Rosji, albo prowokacja Stanowskiego.
Niby wszyscy wiemy, że wyborcza i Michnik są sponsorowani przez państwo niczym Rydzyk, ale Michnik może tylko marzyć o takich zasięgach...

Hm ciekawi mnie czy lwica Bodnara czyli prokurator Wrzosek się nabrała razem z tęczowymi sędziami :waldeklaugh:
Aż się boję patrzeć na Twitter Patryka Słowika bo on robi kolekcje pokemonów
GUP1JdPXoAA_w-a.jpeg

Boję się patrzeć na profil tęczowej organizacji sędziów :waldeklaugh:

Jak @Karateka@ myślisz kto powinien szukać nowej pracy: Bodnar czy Wrzosek?
Kuźwa chłop ma taki talent w dobieraniu zjebów.
On jako RPO dał pracę tylu zjebom, ta Spurek to wcale tam nisko nie była...

Czytanie tweetów Ewy Wrzosek jest jak słuchanie Różala tylko Różal nie władzy, a prokuratorzy mają ogromną :siuu:

Myślę, że nie zdążyła skomentować, bo zleconko już od arcyłotra szechtera wyszło i praca wrzała nad atrykulikiem krytykującym.
Michnik już nie ma dużo do powiedzenia.
Nawet swego czasu Agora mocniej zaczęła gnębić wyborczą.
Teraz się dziady odbiły od dna przez Tuskowe szekle

nie martw sie pogratuluje.... lisek czatuje na takie okazje - a raczej ludzie z jego sztabu ...

Chcoiaz a ona była na listach Konfy gdzies tam - to przeoczylem... No to hmmm na dwoje babka wrózyła w sumie... obstawiam , że jak przynależy do Konfy albo innych 'prawicowych' org to nie będzie gratulacji ;)

Back