Polityka

GSeoxVzXMAAgWAS

:penn:

Powiem tyle, jeżeli 24h po zamachu na poprzedniego i de facto następnego prezydenta USA jest taka cisza na temat jego tożsamości i jedyne co wiemy, to to co się udało ustalić internautom to bardzo aktywnie trwają próby zatuszowania jakichkolwiek związków z przeciwnym obozem i usilne próby znalezienia czegokolwiek co go łączy z parta Republikańską. Pewnie się ukażą artykuły w CNN, że to jakiś sfrustrowany BIAŁY HETEREOSEKSUALNY MĘŻCZYZNA, wyborca Teda Cruza czy Jeba Busha.

Powiem tyle, jeżeli 24h po zamachu na poprzedniego i de facto następnego prezydenta USA jest taka cisza na temat jego tożsamości i jedyne co wiemy, to to co się udało ustalić internautom to bardzo aktywnie trwają próby zatuszowania jakichkolwiek związków z przeciwnym obozem i usilne próby znalezienia czegokolwiek co go łączy z parta Republikańską. Pewnie się ukażą artykuły w CNN, że to jakiś sfrustrowany BIAŁY HETEREOSEKSUALNY MĘŻCZYZNA, wyborca Teda Cruza czy Jeba Busha.
Lata teoria, że specjalnie mógł się zarejestrować jako rep żeby zabrać głosy Trumpowi głosując na Nicki Haley jak zrobiło wielu lewarów z obozu demokratów.

o tu link do tego co się działo jak wyszło, że Trump chce ponownie startować

Last edited:
Jak są marsze pedałów finansowane przez PedO to antifa śpi, jak jest Marsz Niepodległości nie na rękę antypolskim peowcom to się pojawia.

Niesamowita sprawa.

Czyli tak samo jak "Solidarność" po drugiej stronie :pjelen: . Obie strony się bawią, a my płacimy.

Dla takiego zachowania wobec żołnierzy tolerancji być nie może - dawno mnie nic tak nie zagotowało. Jak rząd Tüska nie da żołnierzom środków do obrony przed czymś takim, to możemy iść na barykady. Atifiarstwo się przyzwyczaiło, że jest bezkarne i trzeba ich tej pewności zwyczajnie pozbawić, żeby wrócili do swoich jam i zajęli się tym w czym odnajdują się najlepiej - leżeniu, będąc totalnie naćpanym.

Czyli tak samo jak "Solidarność" po drugiej stronie :pjelen: . Obie strony się bawią, a my płacimy.

Dla takiego zachowania wobec żołnierzy tolerancji być nie może - dawno mnie nic tak nie zagotowało. Jak rząd Tüska nie da żołnierzom środków do obrony przed czymś takim, to możemy iść na barykady. Atifiarstwo się przyzwyczaiło, że jest bezkarne i trzeba ich tej pewności zwyczajnie pozbawić, żeby wrócili do swoich jam i zajęli się tym w czym odnajdują się najlepiej - leżeniu, będąc totalnie naćpanym.
Podpisuje się pod tym. Takie filmiki i zachowanie tych pojebów tylko nakręca spirale niepewności. Jak ja mam się czuć bezpiecznie w kraju, w którym jakiś ćpuń bez żadnych konsekwencji narusza przestrzeń osobistą żołnierza, a on mu nic nie może zrobić. Przecież tam po pierwszym kontakcie chłop powinien zostać spacyfikowany, zakuty, a reszta wyłapana i postawiona pod sąd. Jakby rodzicom tych ćpunów przyszlo zapłacić grzywnę, to może by się zainteresowali co ich podludzie robią.

Podpisuje się pod tym. Takie filmiki i zachowanie tych pojebów tylko nakręca spirale niepewności. Jak ja mam się czuć bezpiecznie w kraju, w którym jakiś ćpuń bez żadnych konsekwencji narusza przestrzeń osobistą żołnierza, a on mu nic nie może zrobić. Przecież tam po pierwszym kontakcie chłop powinien zostać spacyfikowany, zakuty, a reszta wyłapana i postawiona pod sąd. Jakby rodzicom tych ćpunów przyszlo zapłacić grzywnę, to może by się zainteresowali co ich podludzie robią.
Pałować to gówno od razu. Jechać z nimi! Na prawdę na to nie ma już słów, że jakieś bandy ćpunów popierdoleńców prześladują żołnierzy, którzy bronią bezpieczeństwa. To są wrogowie tego kraju, a wrogów trzeba wyłapać do puchy albo odpalić. Szkoda słów na to wszystko...

Nie czytałeś że PedO 2 lata temu robiąc gnój na granicy TEŻ BYŁO POLAKAMI?
:putinlaugh:

Premierem agent Niemiec, ministrem sprawiedliwości banderowiec, ministrem obrony duet pediatrów. Czuję się w chuj bezpiecznie, kraj jest w dobrych rękach.

View attachment 103753

Jeden ze snajperów zeznał, że choć miał przez trzy minuty zamachowca na celowniku, to nie dostał zgody na likwidację od głównodowodzącego... Wniosek?

Zdrady stanu w każdym kraju zachodnim na porządku dziennym :robertmakeup:
To jest fejk grubymy nićmi szyty.

Do Trumpa strzelał niezrównoważony psychicznie człowiek (zarejestrowany jako Republikanin, wpłacał pieniądze na Demokratów), nakręcony przez propagandę lewicowych mediów.

To jest skandal sam w sobie, nie ma potrzeby rozwadniania problemu.

Okazuje się, że mamy wybór. Jak nie mieczem, to ogniem. Polecam ogień, bo zawsze można mówić, że to nie twój ogień :suchykarol:

O, Trump na swojego vice wyznaczył typa, który mimo tego że nie jest żydem to jest ekstremalnym żydofilem, który za syjonistów dałby się pokroić i nawet pisał do Bidena żeby ten interweniował w sprawie krytyki izraela przez rząd donka. Jakby tego było mało to jego żona jest hinduską :siara:

O, Trump na swojego vice wyznaczył typa, który mimo tego że nie jest żydem to jest ekstremalnym żydofilem, który za syjonistów dałby się pokroić i nawet pisał do Bidena żeby ten interweniował w sprawie krytyki izraela przez rząd donka. Jakby tego było mało to jego żona jest hinduską :siara:
Oglądałem Elegię dla Bidoków, spoko film. Zastanawiam się jednak czemu gość, który w 2016 porównywał Trumpa do Hitlera jest teraz jego VP, zwłaszcza że jako kandydat jest mało popularny i lubiany.

Back