Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
"Bartosiak ma się zajmować Bartosiakiem, bo będzie miał kłopoty.
W Polsce nie ma miejsca na debatę geopolityczną. Ludzie mają we łbach wiadro gówna, a obecna władza to kożuszek z tego wiadra."
"Nawet jeżeli ktoś nie lubi Bartosiaka, to niech zauważy jakie niebezpieczne precedensy mają miejsce.
Że będzie można każdemu odebrać tytuł naukowy, bo nie będzie mówił po linii aktualnej partii. I to po tylu latach."
I jeszcze aby walczyć z układami nominowali na dyrektora TVP Sport...Zmień pracę, weź kredyt i zapłać abonament
Czy Twój post dotyczy ludzi, którzy dostali pomoc socjalna plus dla nich remontuje się mieszkania socjalne (państwo ma ponad kilkaset tysięcy pustostanów między innymi przez jeden z wyroków TK sprzed prawie 20 lat)? Bo mi się wydaje, że dużo z nich albo poszło dalej w świat oraz dużo z nich skończyło w kwaterach pracowniczych z prawie dziesięcioma chłopami w jednym pokoju
Cicho tam pro-kaczka!Wyborcza się fajnie zaorała, tekst o Kaczyńskim i osłabionej granicy wschodniej, a na koniec tendencyjna ankieta... Jednak duch w narodzie nie zginął. I żeby mi nikt zaraz nie pierdolił, że jestem pro-kaczką... Dla mnie to tylko druga strona medalu.
View attachment 102065
Ah mam kilka ripost ale zostawię je na później
Tusk już raz się wyjebał na pysk podnosząc wiek emerytalny
Ty tam dalej nie wchodź w biznes, bo już trzy firmy dobrze prosperujące sąCicho tam pro-kaczka!
Bardzo dobreTy tam dalej nie wchodź w biznes, bo już trzy firmy dobrze prosperujące są
Po nieco dokładniejszym zapoznaniu się ze sprawą (tym co dostępne w necie) śmiem twierdzić, że Bartosiak rozsmaruje ich przed sądem jeśli dojdzie do jakiegoś procesu.[...]
No ja nie wiem co oni odwalili, że pozbawiono go doktoratu ale to musiało być raczej coś wielkiego...
A żeby ci kurwa debilu kaktus w dupie wyrósł, haa tfuu na ciebie doktorze Mengele.Była to wspaniała decyzja Tuska. Oby jeszcze raz podniósł ten wiek emerytalny.
Chyba z procyTak to się kończy jak cię matka karmi do 15 roku życia cyckiem
Nie zrozumiałeś,Związki partnerskie są popierane wśród europejskich partii konserwatywnych.
--------
Do tych napierdalać nawet z ckm-ów . A tak serio nie można ich dojechać? Czy to takie trudne? Pomoc w nielegalnym przejściu przez granicę jest chyba przestępstwem?Po drugiej stronie też fachowcy od przemytu z uśmiechem.
Akurat co do tej kwestii, szczególnie na naszym terytorium, słyszałem niedawno ciekawą wypowiedź, luźno zacytuję:
"Polska ma ten problem, że przy tego typu inwestycjach musi obsłużyć kilka różnych lobby (różnych krajów) co kończy się tym, że jeśli coś w końcu powstaje, to ten proces trwa znacznie dłużej niż w innych krajach i jest o wiele droższy niż normalnie."
Za wiele różnych interesów może tu być do obsłużenia i poparcie w społeczeństwie z podziałem na płeć to raczej sprawa dla socjologów, a nie realny problem.