Mmayhem
UFC Middleweight
jeszcze nie opracowaliście właściwego słownika neutralnych?
Neutralnych?
Nie znam się na tej waszej feministycznej terminologii.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jeszcze nie opracowaliście właściwego słownika neutralnych?
Imigracja zmniejsza przestępczość
No i widzisz lewaczku jak Ty nie rozumiesz świata. Próbujesz wyjeżdżać z hasełkami, które mają mnie niby dotknąć, choć nie masz pojęcia kiedy i jak je zastosować.
Trochę więcej szacunku dla dziennikarzy okopress. To oni przejmują TVP: ten reportaż o Cpk i imigracjiNo pewnie że zmniejsza.
Przestępcy imigrują do Europy z takiego Pakistanu i od razu w Islamabadzie przestępczość się zmniejsza.
Czego nie rozumiesz?
Ale idzie nowe: kiedyś za raj do życia uważali Amerykę Połud. od Cejrowskiego do reszty bo ,,tam jest wolność i mało państwa" -chyba na wiosce Indian w AmazoniWczoraj nadrabialrm i teraz chyba Polacy, Ci ogarnieci, maja jechac do Azerbejdzanu do Baku.
@szplin to, ze ktos nie jest proruski i antypolakiem to nie znaczy, ze jest lewakiem.
Gasniczki brauna sieja taki zamet wsrod zwyklych ludzi, ze na oficjalnych kanalach musza juz takie rzeczy pisac. Smutne.
Ale, ze czego sie mam wypierac? Przeciez te informacje sa podawane przez konta gasniczkowe. A to, ze w wiekszosci sa one same w sobie fejkami, to w przypadku gasniczek chyba nikogo juz jakos specjalnie nie szokuje.@spa i tak wyprze
chyba se donka wstawię w awatara i będę kontem donkowymAle, ze czego sie mam wypierac? Przeciez te informacje sa podawane przez konta gasniczkowe. A to, ze w wiekszosci sa one same w sobie fejkami, to w przypadku gasniczek chyba nikogo juz jakos specjalnie nie szokuje.
Boli, ze przez gasniczki i ich laczenie kropek, DG musi oficjalne komunikaty pisac i zajmowac sie pierdolami. Walka z dezinformacja na socjal mediach to juz niestety nierozlaczna czesc naszego zycia.
A Ty znow w skrajnosc.chyba se donka wstawię w awatara i będę kontem donkowym
A jednak wyparłAle, ze czego sie mam wypierac? Przeciez te informacje sa podawane przez konta gasniczkowe. A to, ze w wiekszosci sa one same w sobie fejkami, to w przypadku gasniczek chyba nikogo juz jakos specjalnie nie szokuje.
Boli, ze przez gasniczki i ich laczenie kropek, DG musi oficjalne komunikaty pisac i zajmowac sie pierdolami. Walka z dezinformacja na socjal mediach to juz niestety nierozlaczna czesc naszego zycia.
Ale łykasz tych gasniczaków jak wyjątkowej klasy pelikanAle, ze czego sie mam wypierac? Przeciez te informacje sa podawane przez konta gasniczkowe. A to, ze w wiekszosci sa one same w sobie fejkami, to w przypadku gasniczek chyba nikogo juz jakos specjalnie nie szokuje.
Natychmiast nie, bo to cały proces opóźniania celem wstrzymania.Atom został natychmiast wstrzymany?
Natychmiast nie, bo to cały proces opóźniania celem wstrzymania
@defthomas też na dniach wprowadzi koszulki "mięso i kapitalizm"Atom został natychmiast wstrzymany?
Te minimalne rzeczy to tylko jedzenie pieskow sobie przypomnial?
A ja jakk trzecia strona (nie mylić z trzecią nogą) czyli kimś kto nie jest ani szurem czy foliarzem ani wyborcą Tuska twierdzę że kluczowe projekty będą wygaszane. CPK zabiją audytami które będą lub nie będą ale wynik jest znany, amerykański atom pogrążony zostanie w wiecznym opóźnieniu, koreański nie wystartuje, modernizację Odrzańskiej Drogi Wodnej wstrzymają ekolodzy, umowy na pogłębienie ostatniego fragmentu drogi wodnej Przekop Mierzeji - Port Elbląg nadal nie ma i widoków na to brak, fabryka Intela stoi w miejscu i zrobiła się cisza.Ale typ mówi, że przestrzegał że projekt taki jak atom zostanie natychmiast wstrzymany, a ja wyborca Tuska muszę wziąć za to odpowiedzialność. To może niech ten typ identyfikujący się jako szur i foliarz weźmie odpowiedzialność za swoje argumenty, bo atom nie został natychmiast wstrzymany.
Petycja o zniesienie ustawowego zwolnienia polityków z obowiązku obrony Polski w razie ogłoszenia mobilizacji lub wojny.
Marszałek sejmu Szymon Hołownia Prezes Rady Ministrów Donald Tusk Prezydent Andrzej Duda Szanowni Państwo, My, niżej podpisani obywatele Rzeczypospolitej Polskiej, w obliczu rosnących napięć na arenie międzynarodowej i potencjalnego ryzyka zaangażowania naszego kraju w działania wojenne, a...www.petycjeonline.com
Legitne info??
podpisujem?
domagamy się przede wszystkim zmian w stosownych ustawach o obowiązku obrony w taki sposób by osoby, które ustawowo są zwolnione z obowiązku czynnej służby wojskowej w czasie mobilizacji i wojny zostały zobligowane do jego wypełnienia w sytuacji, jeśli swoimi działaniami świadomymi bądź nie, przyczyniły się do udziału Rzeczypospolitej Polskiej w konflikcie zbrojnym.