Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem, ale dają dupy ostatnio. Mojej klientce zablokowali w skrzynce mopa i chuje nie chcą otworzyć :-(O co kaman z tym InPostem???
https://www.facebook.com/jagiellonski24pl/posts/619371484891643:0
I dobrze. Niech będzie taka wielka, żeby niebo spadło na sejm i senat. Później je zlikwidujemy i będziemy pilnować, żeby nie odrosły.@Jakub Bijan
no, tamci dostaną e-slapa, a my dziurę budżetową :)
No wiesz co, cenie twoja szczerosc. Bo wiem ze nie zartujesz :)I dobrze. Niech będzie taka wielka, żeby niebo spadło na sejm i senat. Później je zlikwidujemy i będziemy pilnować, żeby nie odrosły.
Bo historia uczy, że w zasadzie jedynym bodźcem do pozytywnych zmian w polityce rządów jest bankructwo. Oczywiście jest źle, ludzie płaczą, ale później wszystko zaczyna zdrowiej funkcjonować.No wiesz co, cenie twoja szczerosc. Bo wiem ze nie zartujesz :)
Sorrki To chyba zioło mówił .ja sie smialem? przeca ja namietnie slucham twoich vlogow. pondro wasie
Nic dziwnego - za dużo obowiązków. Może się zdrzemnij?Cięzko za dużo tego wszystkiego. Potraktuj to jako niebyłe.
O co kaman z tym? To jakies nowe przepisy, ustawy?
@Gaara
Willy-brandt-platz? Na szybko wrzucilem do google, ale nic nie znalazlem... Coś tam się kiedyś stało?