Pogotowie Sercowe Cohones

Tu?

YHdhqIx.png

Ja to tu tylko zostawię.
:roberteyeblinking:

O kurwa. Żałosny przekaz tego typa obrażonego na lewactwo. Krótkowzroczność to jedyne, co tu widzę. Szkodliwy typ, tyle w temacie. Przyzwalasz dziś na przemoc wobec "innowiercow", jutro się dobiorą do Twoich bliskich. No nie wiem, czy to takie mondre i męskie :siara:

O kurwa. Żałosny przekaz tego typa obrażonego na lewactwo. Krótkowzroczność to jedyne, co tu widzę. Szkodliwy typ, tyle w temacie. Przyzwalasz dziś na przemoc wobec "innowiercow", jutro się dobiorą do Twoich bliskich. No nie wiem, czy to takie mondre i męskie :siara:
Krótkowzroczność to jest właśnie "myślenie" Julek.

:fjedzia:

Krótkowzroczność to jest właśnie "myślenie" Julek.

Myślenie Julek to jedno, oczywiście, że to krótkowzroczność. Ale autentycznie się zagotowałem słuchając tego gościa. Jeżeli w Twoim otoczeniu nie reagujesz na krzywdę drugiego człowieka, automatycznie oprawca daje sobie coraz większe przyzwolenie na przekraczanie granic, a to już dotyczy wszystkich, kurwa, nie tylko lewaków, prawaków itp. Dla mnie to co koleś zaprezentował to dziecinada.

Myślenie Julek to jedno, oczywiście, że to krótkowzroczność. Ale autentycznie się zagotowałem słuchając tego gościa. Jeżeli w Twoim otoczeniu nie reagujesz na krzywdę drugiego człowieka, automatycznie oprawca daje sobie coraz większe przyzwolenie na przekraczanie granic, a to już dotyczy wszystkich, kurwa, nie tylko lewaków, prawaków itp. Dla mnie to co koleś zaprezentował to dziecinada.
Kiedyś też tak myślałem. Po 2019 do teraz straciłem resztki chęci i wiary w ludzi.
Teraz jedynie swoich bym bronił reszta mnie pierdoli.

Pięknie ukazane odwrócenie ról. Pozostanie przy babie, która zdradziła to totalna autokastracja. Co widać na załączonym obrazku. Sad.
Ona ma na niego haki. W końcu całował się z synem oficjalnie, więc nieoficjalnie odpierdalało się dużo więcej. Syn z majtkami w okolicach kolan nie bez powodu paraduje. :suchykarol:

Back