Siwy25_1
UFC Middleweight

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe dlaczegoTu?
![]()
U.S. has world’s highest rate of children living in single-parent households
Almost a quarter of U.S. children under 18 live with one parent and no other adults, more than three times the share of children around the world who do so.www.pewresearch.org
![]()
Ciekawe dlaczego![]()
Bo wyjście do sklepu potrafi rozkojarzyć... Na długie lata, albo i na wieczność
Tu?
![]()
U.S. has world’s highest rate of children living in single-parent households
Almost a quarter of U.S. children under 18 live with one parent and no other adults, more than three times the share of children around the world who do so.www.pewresearch.org
![]()
PODAJĘ HASŁOCiekawe dlaczego![]()
Pięknie ukazane odwrócenie ról. Pozostanie przy babie, która zdradziła to totalna autokastracja. Co widać na załączonym obrazku. Sad.
Ja to tu tylko zostawię.
![]()
Krótkowzroczność to jest właśnie "myślenie" Julek.O kurwa. Żałosny przekaz tego typa obrażonego na lewactwo. Krótkowzroczność to jedyne, co tu widzę. Szkodliwy typ, tyle w temacie. Przyzwalasz dziś na przemoc wobec "innowiercow", jutro się dobiorą do Twoich bliskich. No nie wiem, czy to takie mondre i męskie![]()
Myślenie Julek to jedno, oczywiście, że to krótkowzroczność. Ale autentycznie się zagotowałem słuchając tego gościa. Jeżeli w Twoim otoczeniu nie reagujesz na krzywdę drugiego człowieka, automatycznie oprawca daje sobie coraz większe przyzwolenie na przekraczanie granic, a to już dotyczy wszystkich, kurwa, nie tylko lewaków, prawaków itp. Dla mnie to co koleś zaprezentował to dziecinada.Krótkowzroczność to jest właśnie "myślenie" Julek.
![]()
Kiedyś też tak myślałem. Po 2019 do teraz straciłem resztki chęci i wiary w ludzi.Myślenie Julek to jedno, oczywiście, że to krótkowzroczność. Ale autentycznie się zagotowałem słuchając tego gościa. Jeżeli w Twoim otoczeniu nie reagujesz na krzywdę drugiego człowieka, automatycznie oprawca daje sobie coraz większe przyzwolenie na przekraczanie granic, a to już dotyczy wszystkich, kurwa, nie tylko lewaków, prawaków itp. Dla mnie to co koleś zaprezentował to dziecinada.
Każdy postępuje w zgodzie z własnym sumieniemKiedyś też tak myślałem. Po 2019 do teraz straciłem resztki chęci i wiary w ludzi.
Teraz jedynie swoich bym bronił reszta mnie pierdoli.
![]()
Ona ma na niego haki. W końcu całował się z synem oficjalnie, więc nieoficjalnie odpierdalało się dużo więcej. Syn z majtkami w okolicach kolan nie bez powodu paraduje.Pięknie ukazane odwrócenie ról. Pozostanie przy babie, która zdradziła to totalna autokastracja. Co widać na załączonym obrazku. Sad.
Ona ma na niego haki. W końcu całował się z synem oficjalnie, więc nieoficjalnie odpierdalało się dużo więcej. Syn z majtkami w okolicach kolan nie bez powodu paraduje.![]()
Nie słuchaj go
Kurła muszę odinstalować..A po pierwszych 15 sekundach już niektórzy instalowali aplikacje Rossmana.![]()