Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@DONTOLIVERSkoro o Azji była mowa, no to pozdro.
W Azji spędzam każdego roku przynajmniej jeden miesiąc, uciekając przed "piękną", polską zimą. W ostatnich latach trochę pobyt psują wszędobylscy ruscy, ale i tak jest fajnie.
Najbardziej intrygujące jest tempo zmian - zdarza mi się wrócić do miejsc w których byłem 2-3 lata wcześniej, i gdyby nie świadomość, że przecież już tutaj byłem to bym uznał, że jestem w jakimś nowym miejscu.
Gratuluje i troszkę zazdroszczę. Też gdzieś tam wyskoczę w cieplejsze regiony, ale nie na miesiąc... fajnie sobie życie ułożyłeś.Skoro o Azji była mowa, no to pozdro.
W Azji spędzam każdego roku przynajmniej jeden miesiąc, uciekając przed "piękną", polską zimą. W ostatnich latach trochę pobyt psują wszędobylscy ruscy, ale i tak jest fajnie.
Najbardziej intrygujące jest tempo zmian - zdarza mi się wrócić do miejsc w których byłem 2-3 lata wcześniej, i gdyby nie świadomość, że przecież już tutaj byłem to bym uznał, że jestem w jakimś nowym miejscu.
Jarają Cię stare kitajce?Skoro o Azji była mowa, no to pozdro.
Jarają Cię stare kitajce?
No No. Ja to wrzuciłem bo miałem na swoim telefonie… No No.Na zdjęciu są widoczne:
a) Palmy
b)Piwo
c) Basen
d) Ocean
Twoją uwagę przykuł Azjata w średnim wieku. Mogę mieć dla Ciebie złe wiadomości
Wybieram się wkrótce do Madrytu ktoś poleca co warto zobaczyć? Będę 3 dni więc niewiele i też jadę w jakiś celu ale jestem ciekaw. Knajpy/restauracje też wchodzą w grę ! :D
Z Cohones premium tyle wpływów i własnego jeta z pilotem się nie dorobił?To co sie odjebalo z Ryanairem, Wizzairem to jest jakis kosmos.
Kreatory kupna biletu to jak quest w jakims RPGu wymuszajacym grindowanie, niby cheap-to-play, ale co dotkniesz to cena eksploduje. W misji trza tysięcy uników, dozwolone są tylko dziwne konfiguracje itemow, to kurwa mozesz, ale nie z tamtym, to tak, ale dokup moze jeszcze odkupienie CO2-grzechów, kto to im wymyslal?
I jeszcze na koniec nie moglem zaplacic ani jedna moja karta, ja pierdole nie wiem czy mnie big tech odcina od tlenu za komentarze na cohones, czy im serwerownia płonie, ja pierdyle, ale sie fqrfilem.
Na miesiąc przysługują cztery Harnasie, ale to bym nie doleciał gdzie planowałem XDZ Cohones premium tyle wpływów i własnego jeta z pilotem się nie dorobił?
To prawda, tak to u nich wyglada, nie tylko u Ciebie, przechodziłem to samo ostatnio.To co sie odjebalo z Ryanairem, Wizzairem to jest jakis kosmos.
Kreatory kupna biletu to jak quest w jakims RPGu wymuszajacym grindowanie, niby cheap-to-play, ale co dotkniesz to cena eksploduje. W misji trza tysięcy uników, dozwolone są tylko dziwne konfiguracje itemow, to kurwa mozesz, ale nie z tamtym, to tak, ale dokup moze jeszcze odkupienie CO2-grzechów, kto to im wymyslal?
I jeszcze na koniec nie moglem zaplacic ani jedna moja karta, ja pierdole nie wiem czy mnie big tech odcina od tlenu za komentarze na cohones, czy im serwerownia płonie, ja pierdyle, ale sie fqrfilem.
Co się cykasz… najwyżej wylądujesz w piwnicy NyganuuPany wiecie coś jak teraz sytuacja na Sycylii z imigrantami? Jakiś takich świeżych materiałów nie możemy znaleźć z tego roku, a chcę z konkubiną pojechać i niby nie ma się co bać, bo wagowo kwalifikuję się do lochów Pudziana, ale wiadomo, że jak można uniknąć ich, to lepiej. Okolice Palermo.