MaloHombre
PRIDE FC Welterweight
Przyjmie się?
Mamy tu podróżników?
Dodam, ze wyskok na CPN po browar w sobotnia noc sie nie liczy.
Mamy tu podróżników?
Dodam, ze wyskok na CPN po browar w sobotnia noc sie nie liczy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Moze majo laptopy i hejtujo gdzies z fajnych miejscTutaj wszyscy tylko hejtujo przed monitorem.
Często właśnie to są najbardziej niezwykłe podróżeDodam, ze wyskok na CPN po browar w sobotnia noc sie nie liczy.
Tu bylem, polecam. Konno lub wozem po okolicy, helikopterem nad kanionem, obsluga stylizowana na "dziki zachod".grand canyon west
Widzę,że jesteś przygotowany i raczej niczym specjalnym Cię nie zaskoczę.@DD40 może kojarzysz.
Przy założeniu kilkudniowego pobytu w Vegas jest tam coś do zrobienia/zobaczenia poza:
- stripe: spacer, hotele etc
- pokaż fontann przy bellagio
- przegranie kilku $ w kasynie
- fremont po zmierzchu
- foto przy tym znaku wjazdowym
- dzienna wycieczka zapora hoovera, grand canyon west (dalszych miejsc raczej bez sensu bo za długo czasu na dojazdy)
Znasz może jakaś knajpę z nietypowym, ciekawym jedzeniem, gdzie warto zawitać? Niekoniecznie za miliony monet ofcourse xD
Szczerze to myślałem o pierwszym tygodniu marca żeby na UFC 285 się złapać ale raczej nie wyjdzieKiedy myślisz tam zawitać?
Odnośnie knajpekSzczerze to myślałem o pierwszym tygodniu marca żeby na UFC 285 się złapać ale raczej nie wyjdzie
Sprzedaż biletów startuje już w piątek a ja jeszcze o ESTA nawet nie wystąpiłem i braknie czasu.
Zrobiłem sobie nawet szybkie wyliczenie kosztów tak +/- zwłaszcza, że loty są w fajnych cenach ale czas, czas, czas.
Tyle dobrego, że tam galę często, zgrać tylko z dolotami i
Jak ci wyszło cenowo? Ile dni?Szczerze to myślałem o pierwszym tygodniu marca żeby na UFC 285 się złapać ale raczej nie wyjdzie
Sprzedaż biletów startuje już w piątek a ja jeszcze o ESTA nawet nie wystąpiłem i braknie czasu.
Zrobiłem sobie nawet szybkie wyliczenie kosztów tak +/- zwłaszcza, że loty są w fajnych cenach ale czas, czas, czas.
Ta pierwsza już mi się podoba xDOdnośnie knajpek
Na Fremont znajdziesz Heart Attack Grill, dosyć oryginalne miejsce gdzie klienci jedzą w piżamach szpitalnych a kelnerki przebrane za pielęgniarki. Jak nie skończysz posiłku dostajesz wpierdol od kelnerki, a jeśli skończysz to wywożą ciebie jak króla na wózku inwalidzkim na zewnątrz.
View attachment 54331View attachment 54332
W Vegas jest niemal przymusowe odwiedzenie sieciówki In-N-Out Burger.
Byłem w paru ciekawych jeszcze knajpkach, często w grupie prowadzonych przez „kogoś” i potrzebuje trochę czasu aby znaleźć adres
Cos kolega duzo zarabia jak na ZUS, moze potrzeba jakiejs kontroli by koledze sie USA odechcialo uprzejmie donoszeSzczerze to myślałem o pierwszym tygodniu marca żeby na UFC 285 się złapać ale raczej nie wyjdzie
Cos kolega duzo zarabia jak na ZUS, moze potrzeba jakiejs kontroli by koledze sie USA odechcialo uprzejmie donosze
A tak z ciekawosci to ile Ci wyszlo za ile dni ?
Zapomniałem o pogodzie.Szczerze to myślałem o pierwszym tygodniu marca żeby na UFC 285 się złapać ale raczej nie wyjdzie
niszczyciel dobrej zabawy ...W domku na dupie siedzieć i obejścia pilnować, w dupach się poprzewracało, podróże hoho tony haliki zasrane.
był ktoś może w centralnej Azji?
To też jest plan, ale znajomi byli w Kazachstanie i tam się wszystko zgadza dziewczyny/widoki/cenyA komu to potrzebne jak tyle dobra w Azji Południowo-Wschodniej
Tymi dziewczynami, zniechęciłeś forumowych wielbicieli lejdibooiTo też jest plan, ale znajomi byli w Kazachstanie i tam się wszystko zgadza dziewczyny/widoki/ceny
Tak zwana tajlandzka przygoda?Tymi dziewczynami, zniechęciłeś forumowych wielbicieli lejdibooi