aptekarzovereema
M-1 Global Light Heavyweight
Ciekawe kiedy u nas będzie można kota na pyszne pl zamówić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie mam was chłoipaki za podludzi jakby co;)
فترة في بداية الجملة؟كل مخلوق يحزن بعد الجماع.
To Arystotelesowa kropka.فترة في بداية الجملة؟
Powiem takie cwelozy są dzisiaj że to chuj
Siedzę na ławeczce i nagle gowniarz jakiś mówi żebym przestał na niego patrzeć i zaraz mówi że mi napierdoli. Ja mówię o chuj ci chodzi, ale widzę że ma z 6 kumpli za sobą to się wycofałem.
Ja pierdole gdyby taki kurwiszon byłby sam na sam to bym mu kulasy połamał no, ale nawet wiedzmin dupa kiedy wrogów kupa
Nic nie mówisz, podbijasz, wypierdalasz mu lampe i w długą.Powiem takie cwelozy są dzisiaj że to chuj
Siedzę na ławeczce i nagle gowniarz jakiś mówi żebym przestał na niego patrzeć i zaraz mówi że mi napierdoli. Ja mówię o chuj ci chodzi, ale widzę że ma z 6 kumpli za sobą to się wycofałem.
Ja pierdole gdyby taki kurwiszon byłby sam na sam to bym mu kulasy połamał no, ale nawet wiedzmin dupa kiedy wrogów kupa
To właśnie robię teraz
Nic nie mówisz, podbijasz, wypierdalasz mu lampe i w długą.
I co we 2 będziecie jakiegoś gówniarza ganiać?To właśnie robię teraz
Ale do ziomka już zadzwoniłem, także jest plan na kurwy
Jak się napatoczy z koleżkamiI co we 2 będziecie jakiegoś gówniarza ganiać?
W takiej sytuacji lepiej na siłownię niż na kurwy.To właśnie robię teraz
Ale do ziomka już zadzwoniłem, także jest plan na kurwy
Niestety, musisz oddać przepustkę do CohonesPowiem takie cwelozy są dzisiaj że to chuj
Niestety, musisz oddać przepustkę do Cohones