Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście ci państwo to nie podludzie, ale nie wiedziałem gdzie wrzucić. Każdy kogo znam a się szczepił to żałuje, moja babcia dostała polipów, które trzeba natychmiast wyciąć a terminy na przyszły rok w drugiej połowie
Gimli, coś ostatnio dużo agresji w Tobie. Wszystko ok?
Będą się bali przez uśmiechniętą Polskę, niestetyOby na areszcie mu dali taki wpierdol, że typ nie będzie umiał stać ani siedzieć
Z racji kogo trafił to może dostać od chłopaków pod celą buziaka w policzek.Oby na areszcie mu dali taki wpierdol, że typ nie będzie umiał stać ani siedzieć
Przecież to bananowe dziecko, które udaje gangstera. On nawet do pierdla nie trafi.Z racji kogo trafił to może dostać od chłopaków pod celą buziaka w policzek.
A za trzy miesiące popłaczę się na sprawie, powie jak mu przykro i sędzina da wyrok w zawiasach.
Instagram pójdzie do góry i kolejna gala PRIME jego.
Podłożą pod plecy kostkę mydła i ciasno przywiążą do łóżka na całą noc?Z racji kogo trafił to może dostać od chłopaków pod celą buziaka w policzek.
A za trzy miesiące popłaczę się na sprawie, powie jak mu przykro i sędzina da wyrok w zawiasach.
Instagram pójdzie do góry i kolejna gala PRIME jego.
ponoć siedział za prochy w DaniiPrzecież to bananowe dziecko, które udaje gangstera. On nawet do pierdla nie trafi.
Matura to Bzdura juz chyba kiedyś powiedzieli ze po prostu do filmu wybierają głównie idiotow.Ok, nie żebym bronił tumanów ale ciekaw jestem ilu ludzi zapytał i jaki % z pytanych to takie debile
zawsze mnie to zastanawia przy takich filmikach
zwykle biorą jednego gościa co myśli, a reszta to takie debile.Ok, nie żebym bronił tumanów ale ciekaw jestem ilu ludzi zapytał i jaki % z pytanych to takie debile
zawsze mnie to zastanawia przy takich filmikach