Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zawsze starałem się opisywać. Ale lekko.Miałem pisać że dobrze by było jakoś te odcinki umieszczać coby były łatwiejsze do namierzenia bo szukać ich między postami to masakra jakaś. Do tego cenne były opisy co w którym mniej więcej poruszasz bo już mi się pierdzieliło czy ja słuchałem 7 8 czy 9 a ledwo nadążam za nimi. A nie chciałem marudzić to siedziałem cicho.
dyszkamidyskami
Nie, bo o dziwo dziś korka w ogóle nie było i w 15 minut dojechałem do roboty :DTeraz możemy się spodziewać podcastu codziennie?
Powiem mu, żeby dżingle były dłuższe, a mniej pierdolenia. Nasz klient, nasz pan ;)Zawsze wchodzę posłuchać muzyki, a później jakiś gość zaczyna gadać![]()
Na pohybelNie, bo o dziwo dziś korka w ogóle nie było i w 15 minut dojechałem do roboty :D
A pod koniec tygodnia pracuję z domu ;)
Czułem, że poszedł Babol :)Dzięki!
Megan ma Benavidez :)
Ściągnij i dodaj mu rozszerzenie mp3. Albo czekaj, zaraz zrobię reupW dropboxie coś zjebane z tym plikiem jest
Jak teraz?W dropboxie coś zjebane z tym plikiem jest
Marzy mi się, że kiedyś słuchacze potraktują mój podcast poważnie
Podsumowanie ME w lekkiej i ocena szans lekkoatletów na Rio'2016"Lekki Bęben" co to było i czego dotyczyło?
@Miszon mi mówił, że jego ojciec ma zajawkę na "Bębny" i też regularnie nadrabia :)Ja z dropboxa ściągam teraz non stop, ale już trochę się pogubiłem sam który numer słuchałem, a który nie
Bęben w Korku 14, a w nim:@MysticBęben kiedy nowy podcast ?
Bęben w Korku 14, a w nim:
- podsumowanie UFC 201, w tym #bębenwkurwbezangermanagementu
- trashtalk Kumy (bez inby, bo jestem w tym wypadku #teamAgnieszkana100pro)
Oczywiście plik dostępny też na dropboxie.
W 21:28 - słyszalny przeskok - okazało się, że ktoś dzwonił do mnie w czasie nagrywania (miałem wyciszone) i od tego czasu nagranie się zatrzymało, więc na świeżo będąc, ruszyłem spod pracy na małą rundkę, żeby dograć to, co mi poszło w bezmikrofonowy eter chwilę wcześniej. Ale czego się nie robi dla słuchaczy
@Gienek - a Ty wykupiłeś już abonament na sierpień? ;)