Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Był niedawno w Warszawie na seminarium, bardzo pozytywnieAdam Wardzinski znacie typa?
A jest opcja na to:moge wiekszosc ogarnac, musisz napisac konkretne. do pobrania czy online?
To może po prostu na początek te leglocki? Bym sobie pobrał
A jest opcja na to:
Standing2Ground: Takedowns & Standing Skills For Jiu Jitsu By John Danaher
?
Do pobrania jeśli nie problem!
Dziękuję. Jakoś się odwdzięczę za tą wiedzę! Mam nadzieję, że pobierze bez problemu
Do pobrania jeśli nie problem!
@Roshi co ty tam jeszcze masz na mega? :)
pobrane?Do pobrania jeśli nie problem!
Tak, dzięki!pobrane?
Dziękuję. Te materiały Danahera to rewelacja!pobrane?
A co tam masz coś od Wardziaka?Adam Wardzinski znacie typa?
duzo jest szkolenA co tam masz coś od Wardziaka?
Dyche dasz... pierwszy chlaszSwoją drogą jeśli ktoś ma Half Guard Passing And Dynamic Pins: BJJ Fundamentals - Go Further Faster By John Danaher. To oczywiście bym się zesrał ze szczęścia i oczywiście jeszcze raz dziękuję Roshi z te leglocki wtedy, bo trafia do mnie Danaher i trochę podrasowałem swoją technikę dzięki tej szkoleniowce i wchodzą jak w masło
Dzień dobry @Roshi czy instruktaż Systematically Attacking The Guard By Gordon Ryan do pobrania masz może w swojej potężnej wideotece? Swoją drogą czuję się jak Son Goku, który prosi o kolejne porady (naprawdę staje się coraz lepszy dzięki temu wszystkiemu)
Ty to jesteś gość Roshi. Trzeba się jak nic odwdzięczyć jakimś "magicznym" smakołykiem
Dziekowac, rozwijajcie siePobrane - niech Cię szczęście nie opuszcza dobry człowieku, dzięki raz jeszcze.
Pewnie jest, jak będę na chacie to sprawdzę ;)Dobry wieczór w tą naszą piękną majówkę. Jak zwykle przychodzę pozawracać głowęMianowicie czy mógłbym poprosić Pin Escapes & Turtle Escapes: BJJ Fundamentals - Go Further Faster By John Danaher jako, że do mnie ta łysa głowa najlepiej przemawia. Sensei @Roshi może Ty przyjacielu jak zwykle pomożesz?