Piotr "Płetwal" Hallman

Płetwal Błękitny

Oplot Challenge
Middleweight
Piotr Hallmann – polski wojskowy, podporucznik Marynarki Wojennej RP, zawodnik mieszanych sztuk walki. Od 2013 związany z organizacją UFC.
PiotrHallmann_Headshot.png

B00YAK

Bellator
Featherweight
Nie mogę doczekać się powrotu Piotrka. Szkoda tak długiej pauzy, niemniej jednak liczę, że nie przespał tego okresu i poprawił znacznie elementy swojej "gry". Już w kilku tematach o tym pisałem, może ktoś jeszcze pytać. Wychodzi na to, że kara zawieszenia Piotra mija 13 czerwca (9 miesięcy liczone od dnia walki).

Grubas

UFC
Middleweight
Ja mam nadzieję że poprawił mocno stójkę! No a resztę udoskonalał:wink:tez czekam za nim!

jp78

Shark Fights
Featherweight
Piotrek daje fajne walki. Szkoda, że nie było go w Krakowie. Skoro zawieszenie mu się kończy 13 czerwca to może dostanie walkę w Berlinie.

Luke

ONE FC
Super Heavyweight
Wczoraj, całkiem przypadkiem trafiłem w sieci na przegraną walkę Hallmanna z Iaquintą.
I chociaż przegrał tam dosyć wyraźnie, to walka była bardziej emocjonująca od wszystkich "polskich pojedynków" na gali w Krakowie, a sam Hallmann pokazał w niej więcej umiejętności i serducha, niż wszyscy Polacy tam razem wzięci.
Czekam z niecierpliwością na jego powrót i cieszę się, że nie próżnuje w okresie zawieszenia.

halibut

UFC
Middleweight
Szlag mnie trafia jak widzę wpisy januszy na facebooku mmarocks.pl , tyu "hallman czeka na kolejny zastrzyk w dupę ze wstydu" :/

Wojtek123

Moderator
Hallmann to absolutnie i niepodważalnie zawodnik godny UFC. Z tymi z którymi powinien wygrywać, wygrał, dawał wyrównane walki z zawodnikami pukającymi do top15.

Mówcie co chcecie, dla mnie najlepszy Polak w UFC, nie daje nudnych walk, bardzo wszechstronnie wyszkolony. Do tego jest w najmocniej obsadzonej dywizji w UFC, ja wierzę że kiedyś zobaczymy go w TOP15.

VaeVictis

UFC
Light Heavyweight
Wczoraj, całkiem przypadkiem trafiłem w sieci na przegraną walkę Hallmanna z Iaquintą.
I chociaż przegrał tam dosyć wyraźnie, to walka była bardziej emocjonująca od wszystkich "polskich pojedynków" na gali w Krakowie, a sam Hallmann pokazał w niej więcej umiejętności i serducha, niż wszyscy Polacy tam razem wzięci.
Czekam z niecierpliwością na jego powrót i cieszę się, że nie próżnuje w okresie zawieszenia.
Niestety pamiec ludzi jest bardzo zawodna i wiele osob dawno zapomnialo o emocjach i radosci jakie przynosil Piotrek rozbijajac Vainikainena na MMAAttack czy poddajac w Brazyli faworyzowanego Massarandube. Pletwa wroci i jestem pewny, ze zrobi to z przytupem.

Luke

ONE FC
Super Heavyweight
Na końcu ciągnie go za tę samą rękę, na którą chwilę wcześniej założył kimurę. Nie zauważyłem tego wcześniej. :-D