kyfu1 Brutaal Middleweight Jun 2, 2012 #1 Przedstawiam pierwsze promo jubileuszowej gali KSW 20, niedługo kolejne materiały, pozdro :)
dssport PRIDE FC Welterweight Jun 2, 2012 #6 zakonczenie tak sie urywa nie wiem moze moglbys dac jakis napisa KSW 20 i date albo cos w tym stylu. Po za tym to elegancka robota
zakonczenie tak sie urywa nie wiem moze moglbys dac jakis napisa KSW 20 i date albo cos w tym stylu. Po za tym to elegancka robota
Boomster EFC Africa Bantamweight Jun 2, 2012 #7 Kyfu jak zwykle klasa :-), oby wszyscy "aktorzy" trailera wystąpili na gali.
mrfreakz Maximum FC Lightweight Jun 2, 2012 #8 wszystko bardzo fajnie.:-)szacuneczek :-) pozazdrościć możliwości korzystania z Vegasa :)
Yagiel UFC Featherweight Jun 2, 2012 #10 Kyfu sam siebie przechodzisz ;] świetny ten motyw:) Kojarzy mi się z jakś cyberpunkową fantastyką czy innymi terminatorami :]
Kyfu sam siebie przechodzisz ;] świetny ten motyw:) Kojarzy mi się z jakś cyberpunkową fantastyką czy innymi terminatorami :]
kyfu1 Brutaal Middleweight Jun 2, 2012 #12 @Yagiel Właśnie taki efekt chciałem uzyskać :D Dzięki wielkie za komentarze i umieszczenie filmu na stronie głównej :)
@Yagiel Właśnie taki efekt chciałem uzyskać :D Dzięki wielkie za komentarze i umieszczenie filmu na stronie głównej :)