fusel
EFC Africa Heavyweight
Ostatni mecz Barcy to była jakaś masakra poprostu większego ośmieszenia nie widziałem od paru lat.
Tar Ellendil:
Ale jak to przeciez odpuscili lige? :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ostatni mecz Barcy to była jakaś masakra poprostu większego ośmieszenia nie widziałem od paru lat.
W związku z zaistniałą sytuacją po meczu ze Standardem Liege i doniesieniami prasowymi, które pojawiły się w ostatnim czasie, chcę przeprosić trenera Kazimierza Moskala, sztab szkoleniowy, kolegów z drużyny, kibiców Wisły, a przede wszystkim właściciela Klubu, Pana Bogusława Cupiała, któremu bardzo wiele zawdzięczam. Wiem, że podczas meczu zachowałem się źle i ubolewam nad tym co się wydarzyło. Potrzebowałem czasu, żeby to przemyśleć i dziś przyznaję się do błędu. Przyjmę każdą karę, jaka zostanie na mnie nałożona. Jednocześnie pragnę podkreślić, że nigdy nie wypowiedziałem słów, że "nie chcę grać dla Wisły", co pojawiało się w doniesieniach medialnych. Zbyt wiele zawdzięczam Wiśle, żeby kiedykolwiek pozwolić sobie na podobne słowa. Zapewniam sympatyków Klubu, że zrobię wszystko, by naprawić swój błąd i przysłużyć się Wiśle tym, co potrafię najlepiej, czyli grą w piłkę.
Patryk Małecki
:DPS: A jakie ma pan wnioski po meczu ŁKS • Polonia?
WŁ: Jestem przekonany, że Andrzej (Pyrdoł - przyp. GLF) prowadził drużynę, a menedżer Świerczewski niepotrzebnie był taki nadpobudliwy. Znam charakter trenera Pyrdoła i wiem, że on dyryguje zespołem w spokoju. Menedżer chciał mu pewnie pomóc, ale to było niepotrzebne. A może Świerczewski przekazywał zawodnikom uwagi, które usłyszał od Pyrdoła.