Piłka nożna

Tylko, że to nie but Lewandowskiego. Błędne oznaczenie...
Kurwa, racja xDDD
Messenger_creation_E6B122A6-13DA-43E3-ABED-1BF255DAF826.jpeg

VAR wypaczył mecz, ale dzisiaj gra się w ogóle nie klei, wszyscy do siebie z pretensjami. Nie wiem czemu Gavi jeszcze nie wszedł w tak trudnym momencie.

Sędziowie gwiżdżą na niekorzyść Barcy pierwszy raz w XXI wieku, a byłem pewny, że "rekordowy" deal z najki załatwi sprawę i wrócą płatności.
:gabi_much_love:

Wiadomo, na naszą korzyść nie uznawali bramki z Betisem kiedy piłka była półtora metra za linią bramkową :penn:

Wiadomo, na naszą korzyść nie uznawali bramki z Betisem kiedy piłka była półtora metra za linią bramkową :penn:
Mordo, żartuje. Sam rzygam ta liga i sędziowaniem. Ale to nie VAR był dzisiaj największym problemem tylko gra Barcy i zero strzałów celnych na bramkę.

Mordo, żartuje. Sam rzygam ta liga i sędziowaniem. Ale to nie VAR był dzisiaj największym problemem tylko gra Barcy i zero strzałów celnych na bramkę.
Oczywiście, zagrali gówno i liczę, że to tylko wypadek przy pracy, który kiedyś musi się trafić, a nie uzależnienie od 17latka.
Nie zmienia to faktu, że gdyby nie kryminał sędziowski, to spotkanie mogło się ułożyć inaczej. Dziś mieliśmy przykład, że Urugayo jeśli przestanie się gniewać i szwagry się z nim dogadają to będzie kluczowym elementem, bo niestety po Cubarsim widać, że to nastolatek. Kolejna kwestia to boki obrony, które koniecznie potrzebują backupu i nic mnie nie cieszy bardziej niż ostatnie info od @Tar-Ellendil, że Alex chciałby wrócić. No i może kontrowersyjna opinia, ale jak któryś narwany Angol by dał 40-50 baniek za Fermina to brać i się nie zastanawiać. Ferminów w La Masii na pęczki.

Cypryjczyk biegnie sam na sam, dostał piłkę od obrońcy litwinskiego, a sędzia odgwizduje spalonego przed zakończeniem akcji przez cypryjczykow xD

Back