Rododendron
UFC Middleweight
Co to jest za przygłup
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co to jest za przygłup
Reprezentacja Polski. Michał Probierz znów namieszał. Znamy powołanych na listopadowe zgrupowanie
Michal Probierz ogłosił kadrę na listopadowe mecze reprezentacji Polski w Lidze Narodów. I roi się w niej od niespodzianek. W gronie powołanych poza oczywistymi nazwiskami jak Robert Lewandowski, znaleźli się Michał Gurgul i Antoni Kozubal z Lecha Poznań. Standardowo zabrakło między innymi Kamila Grabary czy kontuzjowanego Matty'ego Casha
Probierz znów namieszał! Znamy jego wybrańców
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl
@Siedem jak kolega odniesie się do tych powołań swojego ulubionego trenera w piłce nożnej
Nie fikaj bo na razie samych paziów opierdalacieKto kolejny po wpierdol?
Lewandowski w obecnym sezonie rzeczywiście jest w formie. Co tam się u niego wydarzyło? Puścił wreszcie bokiem kasjerkę z Żabki i znalazł sobie dobrą dupę żeby trochę poruchać zamiast wpierdalać sałatę?Jeszcze dwie bramki Lewandowskiego i będzie 100 w LM
Kto kolejny po wpierdol?
Zespół jest ultra ofensywny, Robert już nie musi się cofać do tyłu, tylko siedzi cały czas w polu karnym i zbiera zajebiste podania.Lewandowski w obecnym sezonie rzeczywiście jest w formie. Co tam się u niego wydarzyło? Puścił wreszcie bokiem kasjerkę z Żabki i znalazł sobie dobrą dupę żeby trochę poruchać zamiast wpierdalać sałatę?
Pytam poważnie, średnio śledzę nożną, a na miejscu Roberta dawno bym się tej pizdy Anki pozbył
To znaczy, że nie wina Anki, a Xaviego, Flick upgrade, czyli Robertowi nie było trzeba baby, tylko chłopa jak pedzianowiZespół jest ultra ofensywny, Robert już nie musi się cofać do tyłu, tylko siedzi cały czas w polu karnym i zbiera zajebiste podania.
Robert już nie musi się cofać do tyłu
W przyszłym roku wystarczy kupić nowego bramkarza jeśli Ter Stegen się nie ogarnie, więc może dobrze że nie będą mieć hajsu bo przejebią na głupoty. Słyszałem też, że Grimaldo jest otwarty na powrót, skupiłbym się tylko na 1-2 transferach.A ponoć ze względu na jakieś księgowe kruczki i tak nie będzie 1:1 bez kasy, która zastąpi Libero
Koniec kurwa. Brzuch mnie boli jak słyszę krzyk Militao. To jest kurwa niemożliwe.
Chuj tam jaka jest kadra. Jak to jest ACL w DRUGIEJ nodze to ja wysiadam.Spokojnie, nie potrzebujemy stopera. Cofnie się Valverde na stopera i gra gitara, ważne że jest Mappet.
To po kogo teraz pójdą zimą?Koniec kurwa. Brzuch mnie boli jak słyszę krzyk Militao. To jest kurwa niemożliwe.
Stary. Naprawdę, mam na to wywalone, przeraża mnie to, bo gość ma być może koniec kariery, jak poszło wiązadło w drugiej nodze.To po kogo teraz pójdą zimą?
Nie przesadzaj, to samo miał MilikStary. Naprawdę, mam na to wywalone, przeraża mnie to, bo gość ma być może koniec kariery, jak poszło wiązadło w drugiej nodze.